ADEVĂRATUL MOTIV pentru care Anamaria Ferentz a decis să se mute în America. ”Nu m-am dus să visez la cai verzi pe pereți”

ADEVĂRATUL MOTIV pentru care Anamaria Ferentz a decis să se mute în America. ”Nu m-am dus să visez la cai verzi pe pereți”
Publicat: 23/04/2024, 13:30

Cântăreața Anamaria Ferentz, în vârstă de 48 de ani, a explicat care a fost adevăratul motiv pentru care, în urmă cu mulți ani, a decis să se mute în America.

Anamaria Ferentz este stabilită în America de mulți ani. Artista are o relație cu un om de afaceri american, Douglas, care are șapte copii. Anamaria Ferentz a avut o căsnicie de scurtă durată cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în anul 2019.

La emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV, Anamaria Ferentz a explicat care a fost motivul pentru care, în anul 2010 a decis să plece în America și să se stabilească acolo.

Adevăratul motiv pentru care Anamaria Ferentz a decis să se mute în America. ”Am plecat în 2010, nu aveam pe nimeni, nu aveam prieteni”

„Am plecat în 2010. Sunt 14 ani. Sunt foarte recunoscătoare ție și Andrei, ei sunt printre preferații mei, și anume, pentru că atunci când eu mi-am depus actele să devin, să stau acolo cu drept deplin, adică să am Green Card, mie îmi trebuiau niște scrisori de recomandare, eu mi-am depus atunci pentru niște abilități speciale de cântăreață, poți să faci treaba asta acolo, poți să fii doctor, poți să fii orice, scriitor, inventator, dacă ai abilități. Mi-au trebuit multe scrisori, am luat de la radio, de la televiziune, voi mi-ați dat semnătura, o să țin minte totdeauna, să știi”, a explicat Anamaria Ferentz, potrivit revistei Viva.


„Eu m-am dus în America să nu cânt, nu m-am dus să visez la cai verzi pe pereți, să devin vedetă la Hollywood, m-am dus să trăiesc o viață normală, fără paparazzi. (…)Am plecat să trăiesc o viață de om normal, să am o relație. (…) Am plecat în 2010, nu aveam pe nimeni, nu aveam prieteni. (…) Am și cântat, românii de acolo când au auzit că sunt acolo am cântat, toată America am cunoscut-o, cântând la comunitatea românească. (…) Apoi, ca să mă susțin financiar, am intrat în imobiliare, îmi place mult domeniul ăsta, a fost ok. Acolo trebuie să faci o școală, așa ai licență”, a adăugat artista.

La aceeași emisiune, Anamaria Ferentz a oferit și amănunte despre actualul său iubit:

„Doug este un om pe care l-aș dori oricui. Să ai un partener așa, care să creadă în tine mai mult decât crezi tu și să te susțină, nu neapărat financiar, ci emoțional, sufletește. Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni, ei aveau afaceri împreună. (…) E cu 11 ani mai mare decât mine, are șapte copii din două căsătorii anterioare și sunt tare drăguți. Sunt trei fete, sunt mari, la colegii, la casele lor, și ceilalți patru băieți au între 11 și 15 ani, sunt foarte drăguți. (…) De sărbători suntem întotdeauna cu șapte copii. Pe 8 mai facem trei ani de când suntem împreună, el este un om senzațional, el ar vrea să vină în România, dar nu a avut cum în perioada asta”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Devine obligatoriu în toată România. Decizia UE impune un permis unic
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Zeci de experţi în Inteligenţă Artificială de la Google, recrutați de Apple