Alexandra Dinu, despre relația cu Mario, fiul ei și al lui Adrian Mutu:”Avem o legătură foarte puternică, îmi cere sfaturi pe toate planurile”

Publicat: 03/07/2021, 10:12

Alexandra Dinu are un băiat adolescent din mariajul pe care l-a avut cu fostul fotbalist și actual antrenor Adrian Mutu. Vedeta a dat detalii despre fiul ei, Mario, care acum are 18 ani și pe care l-a crescut singură.

Fostul fotbalist Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario. De asemenea, el a fost însurat și cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, de care s-a separat în urmă cu câțiva ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Adriana și Maya. Cel supranumit ”Briliantul” s-a căsătorit cu Sandra în data de 15 octombrie 2017. Nașii de cununie ai celor doi sunt fostul fotbalist și antrenor Cosmin Contra, și soția sa, Alina. Adrian Mutu și Sandra au împreună un băiețel, Tiago.

Alexandra Dinu, jurată la emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV, pentru care a revenit în țară, a vorbit despre Mario, fiul ei și al lui Adrian Mutu, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

”Să crești singură un copil nu e deloc ușor”

Alexandra Dinu a afirmat că legătura dintre ea și fiul său este una foarte puternică și că Mario îi cere sfatul pe toate planurile. Ea a mai spus că a ținut întotdeauna cont de fiul său atunci când a avut de luat o decizie importantă.

”Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario. El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii, fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături. Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă”, a mărturisit Alexandra Dinu.

”Noi avem o legătură foarte puternică, indiferent de vârsta lui. Tot timpul mi-am dorit ca el să se simtă liber să îşi ia propriile decizii, să treacă prin etape care să-l formeze şi să-l dezvolte. Evident, eu am fost mereu acolo, pregătită să-l ajut cu orice are nevoie. Mă bucur că în continuare comunicăm foarte mult, vrea să ştie opinia mea şi îmi cere sfaturi pe toate planurile”, a completat vedeta.

”Nu voi uita niciodată primii paşi în televiziune”

Alexandra Dinu a lucrat mulți ani în televiziune, unde a fost perezentatoare. Ulterior, ea a reușit să se impună în Italia și nu numai ca actriță. Anul acesta, Alexandra Dinu a făcut parte din juriul emisiunii ”Românii au talent”, de la Pro TV.

Alexandra Dinu și-a amintit de vremurile când a debutat în televiziune: ”Nu voi uita niciodată primii paşi în televiziune. În anul 1999, am fost la un casting, alături de alte vreo 300 persoane şi câţiva dintre noi am fost aleşi pentru a face emisiunea Trupa DP2. Nu ştiu dacă vă mai amintiţi, dar era o emisiune în direct, patru ore pe zi şi am avut ocazia de a cunoaşte foarte mulţi oameni interesanţi”.

Ulterior, și-a continuat cariera la TVR 1, unde a prezentat o emisiune alături de Horia Brenciu, iar apoi a primit o ofertă de la Pro TV pentru a prezenta emisiunea ProMotor.

”Fiecare dintre aceste experienţe a fost importantă pentru mine la momentul acela, însă erau doar primii paşi, aveam 18 ani. După care au urmat vreo 20 de ani de carieră în film, în Europa şi America”, a mai spus vedeta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Vedeta celebră, diagnosticată cu CANCER la sân. A suferit 4 operații în doar 10 luni
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
Ireal ce au găsit medicii din Botoșani în burta ei: E URIAȘĂ!
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Devine obligatoriu prin lege în România. Îți confiscă toți banii. Se aplică din 1 octombrie
Cine a fost amanta lui Florin Piersic. S-a iubit cu actorul timp de nouă ani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Anders Celsius, omul din spatele scalei de temperatură