Cristina Șișcanu, probleme cu MENAJERA. ”A început să țipe la mine”

Cristina Șișcanu, probleme cu MENAJERA. ”A început să țipe la mine”
Publicat: 18/01/2024, 12:30

Cristina Șișcanu, în vârstă de 38 de ani, a avut probleme mari cu menajera. Aceasta i-a stricat vedetei un costum foarte scump și a făcut și alte pagube.

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Acesta a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Cristina Șișcanu a povestit ce a pățit cu menajera sa. Femeia respectivă i-a stricat un compleu din cașmir, pe care vedeta îl cumpărase de la un brand cunoscut și al cărui preț fusese în jur de 1.000 de lei. Cristina Șișcanu a explicat ce s-a întâmplat nu doar cu costumul respectiv, ci și cu alte lucruri pe care menajera le-a stricat. În urma discuțiilor cu Cristina Șișcanu, menajera a decis să încheie colaborarea cu vedeta.

Cristina Șișcanu, probleme cu menajera.  ”Credea că o să îi cer bani pe costum și repede a vrut ea să încheie situația”

„Am avut o doamnă care mă ajuta la curățenie de două ori pe săptămână, cam de un an cred că era la noi. Dar ajutatul ei știti cum era? Venea și ștergea praful, practic asta era treaba ei principală. Acolo, la bucătărie, mai băga farfuriile în mașina de spălat, care nu intrau le spăla ea, dar de două ori pe săptămână venea. Dar mai băga și haine la spălat și călca. Și se întâmpla să fie puține haine la călcat pentru că atunci când venea nu putea să spele, nu se uscau. (…) Dar ea când venea stătea doar căteva ore, ceea ce nu e în regulă mai ales că e o casă mare. Ce s-a întâmplat astăzi? De fapt… săptămâna trecută.

Eu voiam să mă îmbrac cu acest costum pe care vi l-am prezentat. Mi l-am cumpărat în toamnă, din cașmir, am dat mulți bani, cred că puloverul și pantalonii ajungeau la 1.000 de lei. (…) Sâmbătă am vrut să mă îmbrac cu el, am văzut cum e, era un pulover mare, mărimea L. Am luat acest pulover, trebuia să fie L și când mă uit, mă uit și la pantaloni… pantalonii care erau lungi au ajuns să fie sub genunchi. L-a spălat doamna, ca să nu zic numele. Cum să nu știi că asta se spală de mână sau la mașina de spălat, la programul pentru lână, la o temperatură joasă? (…) Eu am observat la ea niște automatisme, arunca hainele”, a detaliat Cristina Șișcanu, potrivit revistei Viva.

„Asta s-a întâmplat vineri, când am constatat sâmbătă nu am sunat-o. (…) A venit marți, pentru că ea vine marțea și vinerea și i-am zis: „Doamna, știti că aveam acest costum din cașmir și că s-a făcut mic. De ce nu v-ați uitat și dumneavoastră pe etichetă”. Și a început: „De ce trebuie să spăl eu, să pun la spălat hainele că nu știu dacă a fost asta înțelegerea”. Nu înțeleg, de un an de zile face chestia asta și îmi spune acum că înțelegerea nu a fost să pună la spălat.

Niște chestii absurde, nu înțeleg ce mai făcea, doar să dea cu mopul și să șteargă praful, pentru că vă spun că nu strângea lucruri din casă, ea le lua și le muta. (…) Niciodată nu am întâziat cu banii, i-am dat în aceeași zi tot timpul. Nu mi-a făcut niciun serviciu de genul ăsta, nu a făcut nimic în plus. (…) A început să țipe la mine și îmi arăta așa (n.r. cu degetul) și apoi a zis: „Colaborarea noastră s-a încheiat!”. Dar știti de ce a făcut asta? Credea că o să îi cer bani pe costum și repede a vrut ea să încheie situația. Nu am cerut niciodată bani pentru lucrurile pe care le-a stricat”, a mai povestit aceasta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
În ce stare se află Florin Piersic după ce ar fi contactat o bacterie nosocomială!...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de...
Românii care nu și-au primit pensiile. Când vor fi livrate
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Opere pierdute ale Fraților Grimm, redescoperite în colecția unei biblioteci din Polonia