După ce a fost la un pas de moarte, din cauza Covid-19, Mihai de la 3 Sud Est trăiește abia acum cea mai mare dramă: mama sa a murit!

După ce a fost la un pas de moarte, din cauza Covid-19, Mihai de la 3 Sud Est trăiește abia acum cea mai mare dramă: mama sa a murit!
Mihai Budeanu, component al trupei „3 Sud Est”
Publicat: 25/01/2021, 18:24
Actualizat: 25/01/2021, 18:28

Mihai Budeanu, componentul trupei 3 Sud Est, trăiește acum o dramă și mai mare, după ce al înșiși a fost la un pas de moarte, după infectarea cu Covid-19: Mama lui s-a stins din viață, recent.

Artistul a postat pe contul său de Facebook o fotografie emoționantă în care, copil fiind, apare lângă mama sa, anunțând că cea care i-a dat viață nu mai este printre noi.

Am pus această poză pentru ca am vrut sa pastrez încă vie amintirea mea cu mama♥️Nu te voi uita,niciodata! Dumnezeu sa te binecuvânteze!?”, a scris el în dreptul imaginii.

Fanii sunt alături de artist, în acest moment greu din viața sa

Evident, la puțin timp de la postare, fanii și prietenii săi au lăsat artistului mai multe mesaje de condoleanțe, prin care și-au exprimat regretul față de marea pierdere din viața sa.

„Dumnezeu să o ierte”, „Sincere condoleanțe”, „Dumnezeu să o odihnească”… sunt doar câteva dintre ele, iar Mihai le-a răspuns tuturor: „Va mulțumesc din suflet!

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, mărturii despre experiența ca pacient COVID. “Am avut 5% șanse de supraviețuire. A fost un miracol că am scăpat!”

Spre sfârșitul anului trecut, după trei săptămâni de chin, Mihai Budeanu a câștigat lupta cu noul coronavirus, deși, la un moment dat, medicii îi dădeau șanse minime de supraviețuire.

La aproximativ o lună de când a fost externat, membrul trupei 3 Sud Est a făcut primele declarații despre experiența pe care a avut-o pacient COVID.

Artistul a fost internat la Spitalul Municipal Medgidia, în stare gravă. Din fericire, s-a recuperat, însă, cu siguranță, nu va uita clipele pe care le-a petrecut la ATI.

Prima dată am zis că e o simplă răceală, am luat un paracetamol, dar apoi mă simțeam tot mai rău. Am făcut testul, a ieșit pozitiv, am chemat Salvarea și, într-adevăr, testul PCR a ieșit pozitiv. Starea mea de sănătate s-a agravat de la o zi la alta și am mers la spital. Am fost la spitalul de lângă mine, dar ei nu aveau secție de ATI, iar apoi am ajuns la Medgidia. La un moment dat oxigenul ajunsese la 50 la sută, eram foarte jos. Doctorii au zis că printr-un miracol am scăpat”, a mai adăugat artistul.

Mihai Budeanu este conștient că a fost la un pas de moarte și precizează că faptul că a învins boala se datorează, în mare măsură, medicilor care l-au îngrijit, cărora le-a mulțumit prin diverse mesaje.

A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viața. Am avut alături nu doar doctori, ci și îngeri păzitori: Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în spitalul din Vegas. Mulțumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu care a fost foarte implicat ți atent în tratarea mea și personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia. Mulțumesc, de asemenea, medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionut Vasilescu pentru aportul foarte important în salvarea vieții mele”, a transmis, atunci, artistul.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Gabriela Firea dă LOVITURA TOTALĂ în partid. Ce s-ar putea întâmpla după alegeri: NU-L IARTĂ
Alimentele interzise în Săptămâna Mare. Tradiția pe care trebuie să o respecte credincioșii
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ce amendă a primit un turist care s-a apropiat prea mult de o morsă din...