Membrii 3 Sud Est, declarații despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu: „Săptămână grea, stres și emoții la Terapie Intensivă”

Membrii 3 Sud Est, declarații despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu: „Săptămână grea, stres și emoții la Terapie Intensivă”
Sursă FOTO: Facebook
Publicat: 01/12/2020, 09:04
Actualizat: 06/04/2021, 14:36

Starea de sănătate a lui Mihai Budeanu (44 de ani), component al trupei 3 Sud Est,  infectat cu noul coronavirus, este mai bună de la o zi la altă după o săptămână foarte grea petrecută la Terapie Intensivă.

Membrul Trupei 3 Sud Est a ajuns de urgență la spitalul din Mangalia, acolo unde a fost internat la Terapie Intensivă. Starea lui a fost una gravă, iar medicii l-au transferat pe 19 noiembrie la Spitalul Municipal Medgidia, pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă.

Într-un mesaj postat pe pagina formației de pe o rețea socială, colegii au transmis că „pericolul a trecut, iar acum urmează o perioada de recuperare”.

De asemenea, au ținut să le mulțumească cadrelor medicale, în special unui medic din Las Vegas, care le-a furnizat „protocolul de tratament folosit de el in spitalul din Vegas”.

„Starea lui Mihai este mai bună de la o zi la alta după o săptămâna foarte grea, cu mult stres și emoții la Terapie Intensivă. Pericolul a trecut iar acum urmează o perioadă de recuperare.

A venit timpul să mulțumim medicilor care i-au salvat viața lui Mihai.

Am avut alături nu doar doctori ci și îngeri păzitori:

Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care ne-a furnizat protocolul de tratament folosit de el în spitalul din Vegas.

Am avut marele noroc că a existat o foarte bună și extrem de rapidă colaborare și comunicare între medicii din România și Dr. Alexie.

Mulțumiri calde prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu care a fost la fel de implicat și de atent în tratarea lui Mihai și personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.

Mulțumiri de asemenea medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionuț Vasiliu pentru aportul foarte important în salvarea vieții lui Mihai.

Aveți grijă de voi și de ceilalți din jurul vostru purtând masca și păstrând distanța.“, a transmis colegul său, Laurențiu Duță, pe pagina de Facebook.

Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus în municipiul Constanța se menține la un nivel foarte ridicat, cu toate că orașul se află în a doua săptămână de carantină.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate 335 de cazuri, adică aproape 10% din numărul total de la nivel național. Constanța este depășită doar de municipiul București, care are peste 500 de cazuri noi.

În aceste condiții, incidența cazurilor de Covid 19 la nivelul municipiului este de 10,85 de cazuri la mia de locuitori, iar, la nivel județean, de 7,49, fapt care situează județul Constanța pe primul loc pe țară.