Mihai Trăistariu este DEVASTAT. „Au venit 20 cu un microbuz dintr-un sat din Suceava”. Artistul, nevoit să sune la Poliție

Mihai Trăistariu este DEVASTAT. „Au venit 20 cu un microbuz dintr-un sat din Suceava”. Artistul, nevoit să sune la Poliție
Mihai Trăistariu este devastat. „Au venit 20 cu un microbuz dintr-un sat din Suceava”. Artistul, nevoit să sune la Poliție / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 03/07/2023, 12:51

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai în vogă artiști din România, dar nu întotdeauna faima i-a garantat succesul în afaceri. Dimpotrivă, au existat cazuri în care îndrăgitul cântăreț din Constanța s-a confruntat cu numeroase probleme.

Trăistariu își sporește veniturile închiriind cele șapte apartamente pe care le deține la malul mării.

Trăistariu: „Eram îngrozit”

Această afacere a început-o în perioada pandemiei, când lipsa concertelor l-a determinat pe artist să-și diversifice sursele de venit. Astfel, cu banii obținuți din vânzarea unui teren, el a cumpărat șapte apartamente în Mamaia, pe care le închiriază turiștilor pe pe perioada verii.

Din spusele lui, afacerea este una de succes și îi aduce artistului undeva la 30.000 de euro în fiecare sezon estival.

Dar, până să ajungă la această sumă, Mihai Trăistariu se confruntă cu numeroase probleme, dintre care cea mai dificilă este legată de dezastrul pe care-l lasă în urma lor turiștii cazați în apartamentele sale.

Anul trecut am avut o situaţie când au venit 20 de tineri cu un microbuz dintr-un sat din Suceava. Au plecat cu toate lenjeriile de pat, cu perne, plăpumi. Efectiv le-au furat ca să le ducă acasă la neveste, altfel nu îmi explic de ce au făcut-o. Au luat şi scrumierele, telecomenzile, prosoapele, efectiv tot ce se putea lua.

Norocul a fost că femeia care face curăţenie mi-a zis la timp. Şi atunci i-am ameninţat pe whatsapp că îi dau pe mâna poliţiei. Le-am spus că furtul se pedepseşte cu închisoare. Aşa i-am făcut să se întoarcă din drum şi să-mi înapoieze tot ce furaseră. Mi-au adus toate lenjeriile intacte, nici nu le desfăcuseră, erau intacte, cu ţipla pe ele.

Nu doar copiii fac lucruri de genul acesta. Anul trecut de exemplu, am avut cazaţi nişte adulţi care au băut şi au vomat în baie. Ba mai mult, au şi închis uşa şi când intrai acolo îţi venea să vomiţi la rândul tău pentru că baia se împuţise.

Am mai avut trei fete de vreo 18 ani care veniseră la Neversea şi la fel, au lăsat vraişte în urma lor. Cu cât sunt mai tineri, cu atât sunt mai iresponsabili, de aceea tind să iau mai mult familii. În principiu, eu oricum cazez familii cu copii şi ei sunt destul de civilizaţi. Unii chiar lasă curăţenie în urma lor, deşi nu e nevoie pentru că avem cameristă care se ocupă. Dar fac ei curat, dau cu mopul, spală vasele înainte de a pleca.

De exemplu, anul trecut am găsit o gaură într-un zid, se vedea clar că a fost dat cu pumnul acolo. A trebuit să chem oameni, să repare înapoi, să văruiască.

Şi recent am fost foarte supărat din nou, pentru că o mămică şi-a cazat în două apartamente de-ale mele copiii împreună cu nişte prieteni. Toţi aveau în jurul vârstei de 16 ani. Au lăsat dezastru, mi-au ars canapelele cu ţigara, au făcut efectiv găuri, o adevărată bătaie de joc. Mi-au rupt clanţa de la balcoane. Au fumat şi în tot apartamentul era fum de ţigară. Eu eram îngrozit că nu mai iese mirosul de fum din pereţi. În interior nu se fumează oricum, dar ei au fumat numai în cameră. Au lăsat dezastru de mizerie pe jos.

A durat trei ore ca să cureţe o cameră, când de regulă, durează cel mult 30 de minute. A fost nevoie de două cameriste ca să poată face. Au lăsat o mizerie de nedescris. Toate covoraşele erau îmbibate cu bere şi cu vomă”, a povestit Mihai Trăistariu pentru fanatik.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Ce amendă riscă românii care stau la bloc și nu respectă legea. O femeie din...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret,...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
”Nu mai ai viață privată, nu mai ai viață personală” Lidia Buble, despre obstacolele întâmpinate...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Carl Benz, inventatorul primului automobil modern. „Primul meu client a fost nebun. Al doilea voia...