Silviu Prigoană, ADEVĂRUL despre divorțurile de Adriana Bahmuțeanu. ”Și m-a învățat minte judecătoarea să mă însor cu altcineva”

Silviu Prigoană, ADEVĂRUL despre divorțurile de Adriana Bahmuțeanu. ”Și m-a învățat minte judecătoarea să mă însor cu altcineva”
Publicat: 27/12/2023, 14:30
Actualizat: 28/12/2023, 17:22

Silviu Prigoană, în vârstă de 60 de ani, a spus adevărul despre divorțurile de Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 49 de ani, cu care are doi copii. 

Adriana Bahmuțeanu este o cunoscută jurnalistă. În plan personal, în data de 27 iulie 2022, vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu a decis să se logodească cu cel care îi este iubit, George. Evenimentul a avut loc la nici două luni după ce cei doi s-au cunoscut. Cei doi s-au căsătorit religios în aprilie 2023. George Restivan, actualul partener de viață al Adrianei Bahmuțeanu, are domiciliul în SUA încă din anul 1999 și lucrează în imobiliare. Acesta are un copil dintr-o relație anterioară. Logodnicul vedetei a decis să se mute din SUA în România.

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor.

Silviu Prigoană și actuala sa soție, Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită o dată. Pe când avea doar 18 ani, ea s-a îndrăgostit de omul de afaceri Cosmin Bahmuțan, cu care s-a și căsătorit. Mariajul a durat cinci ani și a fost unul extrem de dificil pentru vedeta TV.

Prezent la podcastul Tare de tot cu Viorel Grigoroiu,  Silviu Prigoană a vorbit deschis despre problemele care au existat în căsniciile cu Adriana Bahmuțeanu, dar și despre divorțurile lor.

Silviu Prigoană, adevărul despre divorțurile de Adriana Bahmuțeanu. ”Noi nu am avut niciun fel de discutii, de gelozie”

„Ea pleca și venea acasă după șase luni cu facturile, că a greșit, că nu mai face. Am avut patru căsătorii cu ea, nu cinci. Și la ultimul divorț mi-a zis judecătoarea Domnule, de ce însori cu aceeași femeie? Dacă tot te însori cu aceeași femeie, de ce mai divorțezi?” si îi zic, „Pot să mă însor și cu alta, că nu am știut!” Și m-a învățat minte judecătoarea să mă însor cu altcineva.

În perioada respectivă lucram 20 de ore pe zi și eram foarte putin in familie. Si primele trei divorturi au fost fara minori, nu aveam copii. Ea a plecat de acasă după 27 de zile, cand am introdus eu divortul ea parasise domiciliul. Apoi a venit si a mai stat șase luni, apoi iar a plecat.

După care a trebuit să introduc divorțul pentru părăsire de domiciliu, asta a fost motivul divorțului, nimic altceva.Noi nu am avut niciun fel de discutii, de gelozie. Nu mă interesa când pleca și când venea, pentru că eu aveam treburile mele de rezolvat.

Ea era o prezentatoare tv care avea nevoie de publicitate, eu nu aveam. Au fost niște chestii acceptate, era ultima mea grijă ce zice presa sau gura lumii. În momentul în care a plecat de acasă am decis să divorțez definitiv”, a deckarat Silviu Prigoană la podcastul respectiv, notează revista Viva.

„Al patrulea divort a fost cu copiii. A plecat de la patinoar, eu i-am trimis la patinoar cu mama lor, să facă poze. Le-am zis că rămân eu acasă, mă ocup de masă. Și au mers la mall, l-a trimis pe șofer să ascute patinele și ei s-au dus la o doamnă, Minodora, cântăreața, și a dat ea un comunicat că a fugit de acasă.

Mi-a trimis după trei zile prin avocat hârtiile de divort si a cerut trecerea numelui purtat anterior, tutela copiilor, pensia. M-am dus la notar că sunt de acord cu toate punctele și l-am trimis pe avocat la proces, singur fără mine. Si am divorțat pe loc. Nu se aștepta la chestia asta. Ea a crezut că dacă a plecat cu copiii, pun eu botul și mai primește încă două apartamente și niște terenuri. Numai gata, stop”, a mai spus omul de afaceri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Dan Negru, imagini spectaculoase din locul Cinei cea de Taină! Joia Mare vine cu o...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
Prințul Harry, un nou gest sfidător. Ce scuză bizară a oferit după
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern