VIDEO | Pro TV a lansat grila de toamnă 2023. Când încep noile producții „Love Island”, „Săriți de pe fix” și serialul „Groapa”

Publicat: 21/08/2023, 22:19

Pro TV a lansat, luni, grila de toamnă, care cuprinde producții consacrate precum „Visuri la Cheie”, „Vocea României”, „Imperiul Leilor” și serialele „Clanul” și „Las Fierbinți”. Televiziunea lansează și un nou serial care se numește „Groapa”, dar și show-urile „Love Island” și „Săriți de pe fix”.

Gazda show-ului „Love Island” va fi Alina Ceușan, însă nu a fost anunțată încă data premierei. Prezentatoarea a mărturisit că cei de acasă nu vor fi simpli spectatori, ci vor putea accesa aplicația Love Island pentru a fi alături de concurenți.

„Love island este un show pe care l-am gândit, în special, pentru VOYO. Aici, dragostea nu este doar un joc, este o călătorie, o călătorie pe care noi o facem la un moment dat în viața noastră. Acum, avem șansa să fim alături de acești 10 participanți care și-au deschis inimile în fața noastră, alături de care vom trăi povestea love island. Acesta este un show care celebrează formarea cuplurilor și dorința lor de a rămâne împreună. Este un show despre ceea ce ne aduce împreună, despre bariere care vor fi depășite în timpul show-ului și despre voaluri care vor fi date la o parte ca să descoperim ceea ce simțim cu adevărat.

Cei ce ne veți urmări nu veți fi simpli spectatori. Avem o surpriză pentru voi. Prin intermediul aplicației Love Island, puteți fi acolo, alături de concurenți, la fiecare moment tensionat, fiecare privire, fiecare emoție. Cu siguranță vă veți regăsi în timiditatea unora sau în îndrăzneala altora și, desigur, surprizele pe care dragostea le aduce. Avem 10 concurenți, cinci cupluri posibile și foarte multe emoții imposibil de prevăzut. Așa că, fie că ne urmăriți pentru suspans, pentru romantism sau pentru a retrăi alături de concurenți pasiunea și emoția, fiți alături de mine în această călătorie”, a spus prezentatoarea Love Island.

„Sunt mulți oameni talentați și cu chef de joacă”

Show-ul de divertisment „Săriți de pe fix” va fi prezentat de Cabral și își va face debutul pe data de 14 septembrie. Irina Antonie, Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimişi, Cătălin Neamţu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton şi Paul Ipate vor fi invitați permanenți în emisiune. În plus, în fiecare ediție, vor fi și doi invitați speciali.

„E sărit un pic, e cu niște probleme psihice acolo. Dacă oamenii vor intra în atmosferă, se vor distra foarte bine, pentru că e un cadru cumva mobil, dar ferm și în cadrul acela sunt extrem de multe talente. Sunt mulți oameni talentați și cu chef de joacă ce creează o lume întreagă, o lumea foarte frumoasă.

Pentru mine, a fost cea mai ușoară treabă pe care am făcut-o vreodată în televiziune. Să ai norocul să ai atât de mulți oameni talentați, atât de mulți nebuni care sunt și dispuși să se joace, este ușoară misiunea pentru orice fel de prezentator. Mi se pare foarte tare că noi, acolo, suntem nebuni, dar invitații pe care i-am avut în fiecare emisiune, pentru că fiecare emisiune are și invitați, au luat-o razna și ei cu noi. Este efectiv o joacă de copii făcută de oameni mari care se pricep foarte bine la improvizație. E foarte, foarte tare!”, a spus Cabral.

„Am trecut dincolo de game show”

Show-ul „Batem palma” revine cu un nou sezon. Cosmin Seleși a spus că va fi unul cu emoții și că este nerăbdător să ofere premii.

„Dacă spun că va fi mai bun decât primul, lumea va spune «eee…cum să spună altfel», dar chiar este un sezon altfel. Este un sezon emoțional din toate punctele de vedere. Când spun emoție, mă refer și la râs, și la plâns, la tristețe și la bucurie, bucuria deschiderii unor cutii. Concurenții sunt minunați, au legat o prietenie fantastică și o să descoperim oameni tare frumoși, ceea ce pe mine mă bucură.

Am trecut dincolo de game show, este deja o poveste. E foarte mișto și îmi place că în fiecare episod descoperi concurenții și îți pare rău că pleacă un concurent, chiar dacă el a plecat cu o sumă mare de bani. Și lor le pare rău că pleacă. E foarte frumos. S-a întâmplat ceva frumos sezonul acesta”, a mărturisit Cosmin Seleși.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Vladimir Putin a dat ORDIN. Deja a început totul: Nu vreau să sperii pe nimeni...
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Test de cultură generală. Care compozitor a fost înmormântat fără inimă?