VIDEO / Regretul lui Adrian Enache la 34 de ani de la MOARTEA Mihaelei Runceanu. ”Dacă eu nu plecam atunci, ăla nu venea atunci peste ea s-o omoare”

VIDEO / Regretul lui Adrian Enache la 34 de ani de la MOARTEA Mihaelei Runceanu. ”Dacă eu nu plecam atunci, ăla nu venea atunci peste ea s-o omoare”
Publicat: 02/11/2023, 12:30

Adrian Enache a mărturisit că are un mare regret în ceea ce privește dispariția îndrăgitei artiste Mihaela Runceanu, de la moartea căreia au trecut 34 de ani.

În data de 1 noiembrie 2023 s-au împlinit 34 de ani de la dispariția celebrei artiste Mihaela Runceanu. Mihaela Runceanu avea doar 34 de ani în data de 1 noiembrie 1989, când a fost ucisă de un bărbat, Daniel Cosmin Ştefănescu, pe care îl găzduise în propriul apartament din Dristor. Anul acesta, pe 4 mai, s-au împlinit 68 de ani de la nașterea celebrei artiste.

Daniel Cosmin Ştefănescu a ucis-o prin strangulare pe Mihaela Runceanu, în timp ce aceasta dormea. Scopul crimei a fost jaful. Daniel Cosmin Ştefănescu a primit o pedeapsă de 25 de ani de închisoare, fiind eliberat în anul 2004. Ulterior a mai fost la închisoare pentru 16 luni, iar după ce a fost eliberat a plecat în Anglia, unde s-a și stabilit și unde s-a angajat la un depozit.

Adrian Enache, care a fost elevul Mihaelei Runceanu, a povestit, la podcastul ”Vreau să știu”, realizat de Cătălin Oprișan, că a petrecut, alături de alături colegi, cu regretata artistă în seara de dinaintea crimei. Artistul a mărturisit că regretă foarte mult că nu a rămas în acea seară la Mihaela Runceanu.

Regretul lui Adrian Enache la 34 de ani de la moartea Mihaelei Runceanu. ”Dacă rămâneam poate îi schimbam destinul, cine știe”

”Eu am făcut școala Mihaelei Runceanu, care scotea atunci vedete pe bandă rulantă: Silvia Dumitrescu, Ovidiu Komornyik, tot ce era atunci. Eu sunt din generația lor. Dacă eu nu plecam în seara aia de la ea….pentru că ea ne invita la ea, organiza seri din astea la ea acasă, iar eu eram unul din elevii ei cei mai iubiți. Era și Roxana Popescu, care lucra la texte acolo și cânta și ea foarte frumos, era și Ionel Tudor, corepetitor la Scoala Populară de Arte, care cânta la pian. Seara ne invita pe toți la ea să bem un suc, să mâncăm un pateu de la Piața Romană, că lua pateuri calde”, a declarat Adrian Enache, potrivit click.ro.

”În seara aia, ne-am strâns la ea și am stat până târziu. Ea, pe unii care eram din provincie, ne culca la ea si zicea:« Stai aici că ai loc sa dormi». În noaptea în care a murit, ea mi-a zis de trei ori săraca: « Adrian, stai aici, nu te mai duce că ai tren noaptea!» Și eu i-am zis: «Doamna profesoară, nu pot să rămân că am teză dimineața, la 8 dimineața». Ea a zis: « Hai mă, uite stă și Roxana!». Eu zic:« Nu pot că am de prins trenul de 1 noaptea, nu-l mai prind pe ăla de 22». Dacă eu nu plecam atunci, în seara aia, ăla nu venea atunci peste ea s-o omoare. A fost o chestie care m-a marcat. A doua zi după teză aflu de la Rafdo: «Caz șocant! Mihaela Runceanu a fost ucisă cu bestialitate!» Am zis: «Doamne, nu de poate!» M-a sunat Ionel Tudor: «Băi, de ce nu ai rămas cu ea? Dacă rămâneam poate îi schimbam destinul, cine știe”, a mai spus artistul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un rezervor uriaș de apă a fost găsit ascuns adânc sub suprafața Pământului