Simona Țăranu și Claudiu Dumitrache vor prezenta ”Radar de Media Summer Gala”

Simona Țăranu și Claudiu Dumitrache vor prezenta ”Radar de Media Summer Gala”
Simona Țăranu și Claudiu Dumitrache vor prezenta ”Radar de Media Summer Gala”

Ediția a IV-a ”Radar de Media Summer Gala” va avea loc pe data de 27 iunie 2023, în Otopeni, organizatorii anunțând premii, show-uri de modă și concerte care vor încânta audiența.

În premieră, organizatorii acestei ediții ”Radar de Media Summer Gala” au decis să acorde premii de vară la 12 categorii, prin votul publicului, votul urmând să fie deschis din data 30 martie pe pagina radardemedia.ro.

”Hitul-ul verii 2023”, ”Cea mai așteptată emisiune TV a verii”, ”Cel mai urmărit influencer” și ”Cel mai ascultat radio al verii din anul 2023” sunt categoriile la care consumatorii de media își vor desemna câștigătorii în sezonul estival.

După ce au prezentat pentru prima dată împreună la Gala Premiilor Radar de Media din luna octombrie a anului 2022, Simona Țăranu și Claudiu Dumitrache revin și la Summer Gala 2023, alături de alți invitați care vor avea misiunea de a înmâna premiile.

Premiile vor fi acordate în urma nominalizărilor Comisiei de Atestare a Calității, Performanței și Excelenței

În cadrul celui mai așteptat eveniment al verii din media românească – la premiile căruia râvnesc personalitățile publice, artiștii, televiziunile, publicațiile, brand-urile de top și oamenii de afaceri – se vor acorda și alte premii speciale și de excelență, în urma nominalizărilor Comisiei de Atestare a Calității, Performanței și Excelenței.

Din această comisie fac parte Claudiu Dumitrache (președinte), Simona Țăranu – televiziune și sport, Leyla Salman – muzică, Raluca Mihaela Găină – televiziune, presă & radio și Florența Marin – business, dar și reprezentanți ai Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România și Uniunii Jurnaliștilor Independenți din România.

Organizatorii acestui eveniment precizează că ”în ultimii ani, în spațiul românesc au apărut surse îndoielnice din punct de vedere informațional, jurnaliști abracadabranți și formatori de opinie cu vădite distorsiuni profesionale” și, din această cauză, ”criteriile pentru care se vor acorda premiile speciale și de excelență în zona jurnalistică sunt menite să aducă un omagiu presei autentice și să recunoască valoarea jurnaliștilor, televiziunilor și publicațiilor în ceea ce privește exercitarea profesiei cu responsabilitate, profesionalism și seriozitate în spațiul mass-media din România ultimilor ani, conform codului deontologic al Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România.

Evenimentul va integra și un concurs de modă

Evenimentul va integra, mai transmit organizatorii, și un concurs de modă. În urma concursului, juriul – format din cei mai cunoscuți creatori de modă și specialiști români din domeniul modei – va desemna ”Designer-ul verii 2023”.

În a treia parte a Radar De Media Summer Gala 2023, un recital extraordinar va fi susținut de Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision de anul acesta.

Theodor Andrei este câștigătorul Premiului Myosotis în cadrul Galei Premiilor Radar de Media din toamna anului 2022. Alți artiști, care vor susține recitaluri la Summer Gala, vor fi anuntați până în luna mai.

Evenimentul este organizat de Myosotis Media Group by Claudiu Dumitrache, în parteneriat cu GMR Media (by Raluca Mihaela Găină), sub egida Radar de Media (by Dorin Huntai) și cu participarea Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, urmând a se desfășura la Blueberry Pool by Ambasad’Or Events din Otopeni.


Citește și:

EXCLUSIV VIDEO | Ovidiu Lipan Țăndărică sare în apărarea lui Nicu Covaci. Ce spune despre situația prin care a trecut fondatorul trupei Phoenix

EXCLUSIV VIDEO | Muzica, între etichetă și libertate. Andrei Cavassi: „Nu mă interesează să fiu apreciat de un juriu, ci de oameni reali și adevărați”

Mai mulți actori și regizori cer retragerea nominalizării la Premiile UNITER a regizorului Andriy Zholdak. Este acuzat că ar fi pălmuit o actriță

INTERVIU EXCLUSIV| Ragnar Kjartansson, autorul celei mai bune opere de artă a secolului XXI: ”Totul vine din viață, intră în mașinărie și devine artă”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
România și pierderea Dobrogei. Ionel Brătianu: „Soarta Dobrogei nu depinde de stipulațiile păcii de la...