TÂNĂRA de 27 de ani care a murit duminică a participat recent la înmormântarea mamei sale

Redactor:
Gandul
TÂNĂRA de 27 de ani care a murit duminică a participat recent la înmormântarea mamei sale
Sursă FOTO Pixabay/ caracter ilustrativ

Tânăra de 27 de ani care a murit duminică la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi era diabetică, făcea insulină de câteva ori pe zi, iar în urmă cu două săptămâni fusese la înmormântarea mamei, unde erau şi fraţii ei veniţi din străinătate.

Tânăra de 27 de ani din comuna botoşăneană Cândeşti a fost dusă la Spitalul din Dorohoi sâmbata trecută, după ce, potrivit unor surse ar fi făcut o comă diabetică.

Fata era diagnosticată cu diabet tip 1, iar sâmbâtă în 28 martie, i s-a făcut rău şi a fost chemată ambulanţa.

„Fata nu a fost plecată nicăieri. Ea a stat acasă, dar ea s-a născut cu diabet, făcea insulină de trei-patru ori pe zi. Mama ei a murit acum două săptămâni şi au înmormântat-o. La înmormântare au venit fraţi de ai ei din Anglia, ei sunt vreo opt fraţi. Ea fost dusă întâi la Dorohoi, după la Botoşani şi după de la Botoşani la Iaşi”, a declarat pentru MEDIAFAX, Constantin Ciornodolea, primarul comunei Cândeşti, judeţul Botoşani.

Potrivit informării Grupului de Comunicare Strategică, în cursul zilei de duminică i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19, care au fost testate la Iaşi. Starea ei s-a agravat şi de la Dorohoi a fost transferată la Spitalul Judeţean din Botoşani, iar după confirmarea infecţiei cu COVID-19 a fost mutată la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Fata de 27 de ani, din judeţul Botoşani, este cel mai tânăr român mort din cauza coronavirusului.

Sursă FOTO Pixabay/ caracter ilustrativ

Inchide