Test psihologic | Care dintre cei 4 tineri a spart vaza, de fapt? Răspunsul îți va spune ce fel de om ești

Test psihologic | Care dintre cei 4 tineri a spart vaza, de fapt? Răspunsul îți va spune ce fel de om ești
Publicat: 18/01/2023, 16:35
Actualizat: 18/01/2023, 16:42

Vrei să descoperi ce personalitate ai? Să afli despre tine lucruri pe care poate nu le știai? Atunci tot ce trebuie să faci este să afli care dintre cei patru tineri au spart vaza din imaginea de mai jos. Acest test dezvăluie personalitatea ta ascunsă pe baza percepției și judecății tale… Cine a spart vaza? 

Într-o zi s-ar putea să dai peste un puzzle care seamănă cu ceva scos direct dintr-una dintre lucrările Agathei Christie sau ca unul dintre cazurile lui Sherlock Holmes. Unele sunt și mai dificile pentru că abia dacă există indicii care te-ar putea ajuta să identifici făptuitorul.

Când tot ceea ce este disponibil sunt câteva urme ale vinovatului, propriile tale instincte și abilități intuitive, iar speculațiile sunt multiple, cazul devine un adevărat test al gândirii tale și vei putea observa cum personalitatea ta te conduce spre alegerile pe care le vei face.

Cine a spart vaza, după tine? Întrebare de logică

Iată un test interesant „cine a spart vaza” care îți oferă doar minimul necesar pentru a-l rezolva. Nimic din imagine nu va servi ca un indiciu exact care să vă ajute să-l prindeți pe făptuitor. Totul depinde de ceea ce este vizibil pentru tine și indiferent ce alegi să observi ca dovadă.

Imaginați-vă că sunteți mama și vă observați îndeaproape copiii.

Alege-l pe cel care crezi că este cel mai probabil să fi spart vaza.

Rezultate:

1. Copilul 1

Acest copil arată de parcă el este cel mai probabil să fi spart vaza. Ochii lui sunt ațintiți pe podea și se pare că se simte vinovat și regretat pentru ceva ce a făcut. Amplasarea lui este, de asemenea, diferită de ceilalți pentru că este în dreapta cu toate celelalte plasate în stânga.

Ceilalți copii se uită cu toții la el și se pare că îl arată ca fiind vinovat. Dar este suficient acest lucru pentru a ne da seama ce s-a întâmplat cu adevărat? Cazul poate fi că el este acuzat pentru greșeala altcuiva și este victimizat pentru că nu există alte indicii care să spună contrariul.

Frații săi ar fi putut, de asemenea, să-l facă să creadă că a făcut-o. Alegând acest copil, ai dezvăluit că ești o persoană foarte atentă, care nu pierde nici măcar cele mai mici detalii. A te înșela nu este ușor pentru că îi urmărești mereu pe ceilalți și observi mental schimbările în comportamentul și limbajul corpului lor.

Responsabilitatea este caracteristica ta cheie și o arăți în tot ceea ce alegi să faci în viață. Toate deciziile tale sunt bine gândite și nu ești genul de persoană care se va grăbi să ia o decizie fără să se gândească bine înainte.

Trăsăturile tale de caracter:

  • Responsabil
  • Abilitatea de a conduce/de a fi lider
  • Atent
  • Amabil

2. Copilul 2

Copilul 2 (Fata) arată de parcă ar fi cea mai mare dintre frați și ar putea chiar să fie suficient de mare pentru a-și îngriji frații și surorile mai mici atunci când mama lor lucrează. Rochia ei este de un mov strălucitor, iar privirea ei este îndreptată spre Copilul 1. Se uită la el de parcă el ar fi cel responsabil pentru spargerea vazei. Dar, în același timp, aspectul ei este și reconfortant și de afecțiune.

Ea înțelege că s-a făcut o greșeală, dar nu judecă pe nimeni. De asemenea, privești viața în acest fel, chiar dacă nu întotdeauna îți merge. Importanța de a acorda înțelegere și iertare celorlalți și de a nu fi rapid să judeci nu este pierdută pentru tine.

Mai mult, ești la fel de conștient de propriile tale defecte precum și de defectele altora. Ori de câte ori apare o problemă, natura ta practică și rațională se afirmă și te îndrepți direct către soluția cea mai bună.

Astfel, puteți să vă îndepliniți aproape toate obiectivele pe care vi le-ați propus. Dacă crezi că Copilul B este vinovat, în acest caz, ai înțeles că trăsăturile menționate mai sus sunt cele pe care le deții și le-ai acceptat.

Trăsăturile tale de caracter:

  • Conștient de sine
  • Raţional
  • Atent
  • Constructiv

3.  Copilul 3 

Nu la fel de bine plasat vizual ca ceilalți, Copilul 3 și-a băgat mâinile în buzunare și există o aură destul de ciudată și înfricoșătoare la el. Se pare că dă vina pe Copilul 1, dar într-un mod care este lipsit de orice moralitate sau dreptate.

Vi se pare vinovatul probabil pentru că tot limbajul său corporal spune că el este vinovat, dar știe că nu va fi învinuit pentru că toți ceilalți cred că vinovatul este copilul 1.

Dacă alegerea ta pentru făptuitor este Copilul 3 din cauza modului în care se ascunde în spatele celorlalți și se pare că verdictul va fi în favoarea lui, te-ai născut pentru a fi liderul altora.

Îți pasă de fericirea celorlalți care te înconjoară și ești persoana la care toți apelează atunci când trebuie să îndrepte lucrurile. Nonconformist și carismatic, ești gata să preiei inițiativa în toate situațiile.

„Cea mai mare fericire a celui mai mare număr” este ceea ce te străduiești, dar nu doar pentru binele public. În același timp, folosești și binele pe care îl faci pentru a câștiga mai mult pentru tine.

Trăsăturile tale de caracter:

  • Atent
  • Nonconformist
  • Carismatic
  • Determinat

4. Copilul 4

O fetiță îmbrăcată în roz, se ține de hainele mamei de parcă i-ar fi frică de cioburile de la vază sau de ce se va întâmpla pentru că s-a spart vaza. Pe lângă mama, ea este singura ai cărei ochi sunt ațintiți pe vaza spartă.

Toți ceilalți se uită la Copilul 1 care se uită vinovat la podea. Când o vezi ascunzându-se în spatele mamei ei, crezi că ea este vinovată și se ascunde în spatele persoanei care va plăti pedeapsa pentru a scăpa de furia mamei și de posibilele consecințe.

Privind acest lucru prin ochii unui psiholog, arată că ești sensibil și de încredere.

Tot ceea ce alegeți cu siguranță va avea succes până la urmă. Încercați cu adevărat să vă îmbunătățiți ca persoană și munciți din greu pentru a reuși.

A avea încredere în ceilalți este ușor pentru tine, iar sensibilitatea ta sporită te ajută să-i înțelegi pe oameni mai bine. De asemenea, alții găsesc că ești o persoană cu care poți să vorbești ușor pentru că îi asculți cu atenție și știu că nu îi vei dezamăgi dacă au nevoie de tine. Drept urmare, ești de neuitat pentru toți cei care te întâlnesc.

Trăsăturile tale de caracter:

  • Bun ascultător
  • Generos
  • De încredere
  • Rațional

Sursa: themindsjournal.com

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia