TEST psihologic | Ești o persoană calmă sau nervoasă? Ce vezi prima dată în această imagine?

TEST psihologic | Ești o persoană calmă sau nervoasă? Ce vezi prima dată în această imagine?
Publicat: 27/03/2024, 17:09

Trăsăturile noastre de personalitate ne definesc de foarte multe ori și, în numeroase cazuri, sunt observate mai degrabă de persoanele din jurul nostru și nu de noi înșine.

Acesta este unul dintre motivele pentru care au fost create anumite teste psihologice care să ne permită să observăm mai ușor anumite aspecte ale personalității și temperamentului nostru pe care, uneori, le trecem cu vederea.

În lumea vastă a internetului, o iluzie optică a atras recent atenția internauților, stârnind discuții despre aspecte ascunse ale personalității noastre. Distribuită pe Tiktok de Mia Yilin, o adevărată senzație pe rețeaua socială, această imagine intrigantă a devenit un subiect fierbinte, lăsându-i pe internauți fascinați și intrigați deopotrivă.

Această iluzie prezintă atât chipul unei pisici, cât și o insulă , dar nu elementele în sine îi fac pe toți să discute despre imagine, ci perspectivele profunde pe care se crede că le oferă. Potrivit persoanei care a postat-o, cheia constă în ceea ce îți captează atenția mai întâi, oferind o privire asupra funcționării interioare a minții și inimii noastre.

Ce înseamnă dacă observi insula prima dată

Ei bine, cei care văd insula prima dată că sunt indivizi extrem de sociabili. „Dacă ai văzut prima dată insula, atunci ești o persoană foarte receptivă și deschisă, urăști să fii singur, să ai prieteni este foarte important pentru tine și vei face tot posibilul pentru a le câștiga încrederea”, spune persoana care a postat imaginea.

Cu toate acestea, Mia avertizează că această adaptabilitate duce adesea la nehotărâre, mai ales în momentele critice. Acești oameni, cu inima caldă și foarte prietenoși, se trezesc pur și simplu blocați în incertitudine, mai ales când se confruntă cu alegeri importante.

Ce înseamnă dacă ai observat pisica prima dată

Pe de altă parte, cei care văd pisica prima dată sunt descriși ca fiind ființe calme, rareori lăsând furia să iasă la suprafață. „Dacă ai văzut prima dată capul de pisică”, explică Mia, „atunci ești o persoană care rareori se enervează pe ceilalți, chiar dacă te simți inconfortabil, vei râde pentru că faci tot posibilul pentru a evita conflictul”.

Cu toate acestea, Mia avertizează că sub această imagine calmă se află o fire aprigă. Împingeți-i prea departe, depășiți-le granițele și furia lor nu cunoaște limite. „Totuși, dacă cineva te deranjează cu adevărat sau îți depășește granițele”, adaugă ea, „atunci nimic nu-ți poate controla furia. Ești foarte matur și adesea gândești din perspectiva altora, recunoscând că greșești atunci când este nevoie.”

Ce este un test IQ?

IQ-ul, prescurtare de la coeficient de inteligență, măsoară capacitatea de raționament a unei persoane. Pe scurt, ar trebui să evalueze cât de bine poate cineva să folosească informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții. Testele IQ încep să evalueze acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung. De asemenea, măsoară cât de bine pot oamenii să rezolve puzzle-uri și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit, dar și cât de repede de întâmplă acest lucru. Iată un test prin care îți poți verifica IQ-ul.

Testele IQ există de mai bine de un secol. Acestea au fost create inițial în Franța, pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților calificați. Armata continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de astăzi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Nenorocirea abătută asupra României în noaptea de Înviere a șters de pe hartă un loc...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Ce trebuie să faci neapărat azi, pe 6 mai, în a doua zi de Paște....
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Doliu în lumea filmului: unul dintre îndrăgiții actori din ”Titanic” și ”Stăpânul inelelor” s-a stins...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
S-a decis plata a câte 1400 LEI de persoană în România. Banii au intrat deja...
Obicei mai puțin cunoscut de români. Ce se face în a doua zi de Paște
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
O grotă subacvatică este atât de adâncă încât cercetătorii nu i-au putut găsi fundul