VEDETE. „Cosmo Kramer”, de nerecunoscut după carantină. Cum arată acum starul din „Seinfeld”

Redactor:
Silviu Bănilă

Michael Richards, „Cosmo Kramer” din celebrul serial de comedie „Seinfeld”, și-a lăsat barbă în carantina determinată de pandemia de Covid-19 și pare de nerecunoscut.

Actorul în vârstă de 70 de ani duce o viață discretă și nu apare deseori în public, fapt pentru care carantina nu l-a afectat foarte mult, singura schimbare majoră fiind barba, scrie The Sun.

Richards a profitat de pandemie și a adoptat un stil lejer. Acesta a fost fotografiat în Los Angeles, California. Actorul s-a refăcut în spatele SUV-ului său, după ce s-a plimbat cu bicicleta, într-o drumeție de relaxare.

„Kramer” s-a retras după un scandal la stand-up

Michael s-a retras din viața publică după o ieșire rasistă, în care a folosit cuvinte jignitoare la adresa oamenilor de culoare. Totul s-a întâmplat în timpul unui număr de stand-up la Laugh Factory, în Los Angeles, în 2006. În anul următor, actorul s-a retras definitiv din lumea stand-up-ului.

În 2013, Richards a revenit în televiziune, jucând rolul lui „Frank” în sitcom-ul „Kristie”, care a durat doar trei luni.

Record de premii pentru Michael Richards

Richards a câștigat mai multe premii Emmy decât oricare alt actor din „Seinfeld”. El a plecat acasă cu premiul pentru Cel mai bun actor secundar într-un serial de comedie în 1993, 1994 și 1997.

Serialul a fost difuzat timp de nouă ani și s-a încheiat cu audiențe maxime. „Kramer” s-a căsătorit cu a doua sa soție, Beth, în 2010, cu care are un fiu. Actorul mai are o fiică, Sophia, de 45 de ani, dintr-o căsătorie anterioară cu Cathleen.

Cât câștigau actorii din „Seinfeld” pentru fiecare replică rostită

Jerry Seinfeld câștiga, în ultimul sezon al sitcom-ului, circa un milion de dolari pentru fiecare episod în parte.

Conform analizei, efectuate de postul american de televiziune CNBC în baza celor 180 de scenarii ale serialului, Jerry Seinfeld câștiga, în ultimul sezon al sitcom-ului, circa un milion de dolari pentru fiecare episod în parte, respectiv 13.000 de dolari pentru fiecare replică rostită.

Interpreții celorlalte trei personaje principale, care aveau mai puține replici în serial, obțineau, în aceeași perioadă, câte 600.000 de dolari pe episod, fiecare.

Astfel, pentru fiecare replică din ultimele episoade, Michael Richards (Kramer) câștiga 15.000 de dolari, Julia Louis-Dreyfus (Elaine Benes) obținea 13.000 de dolari, iar Jason Alexander (George Costanza) era plătit cu „doar” 11.000 de dolari.

Pe lângă salariul obținut pentru rolul interpretat în serial, Jerry Seinfeld mai avea, însă, o sursă alternativă de venit, în calitatea sa de co-creator al serialului. O analiză realizată cu ocazia aniversării a 25 de ani de la primul episod al popularului serial de comedie „Seinfeld” scoate la iveală sumele fabuloase câștigate de protagoniștii sitcom-ului, în frunte cu Jerry Seinfeld.

Inchide