Virgil Ianțu face DEZVĂLUIRI despre afacerea sa în HORECA. Cât plătesc clienții pentru o supă de cartofi sau pentru o pizza la restaurantul lui 

Virgil Ianțu face DEZVĂLUIRI despre afacerea sa în HORECA. Cât plătesc clienții pentru o supă de cartofi sau pentru o pizza la restaurantul lui 
Publicat: 04/02/2024, 18:54

Cunoscutul prezentator Virgil Ianțu a intrat în afaceri și a înființat recent un restaurant în București. De când și-a deschis propriul business, prezentatorul nu renunță la televiziune, ci se dedică și afacerii sale, unde servește clienții cu diferite tipuri de mâncare, de la supe la paste, de la diferite tipuri de carne la pizza.

Virgil Ianțu a dezvăluit public în ianuarie că își va deschide un restaurant în București într-o postare pe Facebook. Va fi ceva mai mult decât un simplu restaurant, spune el.

„Este visul meu și al prietenilor mei apropiați de an avea un loc în care să ne relaxăm, să râdem și să ascultăm muzică care ne place. În plus, Sciccheria Rosetti poate deveni casa ta și a prietenilor tăi. În plus, vom avea muzică live și o atmosferă caldă și relaxată. Este posibil să vă placă.Vă așteptăm cu drag începând cu 27 ianuarie!” Restaurantul a primit clienți exclusivi la deschidere”, spune Ianțu.

La deschiderea restaurantului au fost prezenți artiști precum Andreea Esca, Andreea Marin, Andreea Raicu, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan și Ciprian Marica. În plus, prezentatorul TV a primit sprijin din partea familiei sale; fiica sa și partenerul său l-au susținut întotdeauna. Ce costă Virgil Ianțu la restaurantul său din București? Clienții pot alege dintr-o varietate de mâncăruri la restaurantul lui Virgil Ianțu. O porție de paste carbonara costă 55 de lei, o porție de paste carbonara cu usturoi, ulei de măsline și creveți costă 60 de lei, iar o supă de roșii cu busuioc și cartofi costă 37 de lei.

Pe site-ul local, meniul restaurantului conține mai multe preparate din carne. Clienții plătesc 65 de lei pentru un antricot de vită cu o garnitură pe care o doresc, iar 75 de lei pentru coaste de porc cu cartofi prăjiți. Pizza este servită de asemenea; cea mai mică este Margherita la 40 de lei, iar cea mai mare este Pizza Casa la 82 de lei.

Datorită faptului că era un domeniu nou pentru el ca prezentator în domeniul HoReCa, Virgil Ianțu a decis să colaboreze cu persoane cu o experiență considerabilă în acest domeniu. Prin urmare, Claudia Militello este partenera de afaceri a lui Virgil Ianțu, având o experiență de peste 15 ani în industria Horeca și Alimentației. Femeia de afaceri are un alt restaurant în Voluntari, dar investiția pe care a făcut-o cu Virgil Ianțu ar fi de aproximativ jumătate de milion de euro.

„În acest caz, am depășit 500.000 de euro, iar în celălalt, 700.000! „Aici am depășit 500.000 de euro, acolo am depășit 700.000! Cam pe aici suntem poziționați. Dar acolo este un spațiu mult mai generos! Acolo avem două parcări, spre deosebire de centru, unde, din păcate, nu reușim oricât ne-am dori. Mai avem acolo un loc de joacă pentru copii, supravegheat de personal, care face activități cu ei. Aici spațiul nu ne-am permis. Ne-am desfășurat într-un spațiu mai mic de data aceasta, dar am încercat să îl facem cât mai dinamic, astfel încât să se preteze pentru clientela din centrul Bucureștiului, de aici și diferența de investiție. Bineînțeles, am mai căpătat și puțină experiență în ceea ce presupune partea de construcții și amenajări!”, a dezvăluit Claudia Militello pentru Ego.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii