VIDEO EXCLUSIV | Arsenie, ex O-Zone, despre conflictul cu Dan Bălan: „Eram prea tineri și el putea fi mai diplomat”

Publicat: 09/06/2022, 17:52

Arsenie Todiraș, fostul component al trupei moldovenești O-Zone, este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 11 iunie, începând cu ora 19.00.

Printre altele, el a vorbit și despre relația sa cu liderul formației, Dan Bălan, despre care presa a spus în repetate rânduri că ar fi fost tensionată.

„El (Dan Bălan, n. red.) nu încerca să fie liderul trupei, era fondatorul trupei. El, era ideea lui, era muzica lui. Bine, mai compuneam și noi câte ceva acolo, dar oricum, el era generatorul de idei. În schimb, poate el nu știa cum să ne abordeze pe noi, poate putea să fie și el mai diplomat un pic, iar noi să fim mai ascultători un pic, să mai lăsăm de la noi, dar eram prea tineri. Mai ales eu, eu vorbesc de mine, Radu să vorbească despre el singur, dar eu eram mai cu caracter, mai pentru dreptate întotdeauna și când mi se părea că am dreptate, o spuneam. Nu era cineva care să îmi spună să mai las de la mine, să fiu mai flexibil”, a spus fostul membru al trupei.

Arsenie, ex O-Zone: Când am spus despre Dan că era zgârcit, am spus-o pentru că trebuia să spun ceva

După ce a spus, în cadrul unei emisiuni TV, că Dan Bălan ar fi fost zgârcit, Arsenie spune că a zis acest lucru pentru că, altfel, ar fi fost nevoit să mănânce sos iute.

„Cu Radu întotdeauna am ținut legătura, dar au fost ani când nu am prea vorbit, pentru că toți își căutau de viața lor. Au fost ani în care am vorbit și cu Dan, după o perioadă de timp, au fost iarăși pauze, adică nu ne mai unea nimic, ca să zic așa, fiecare era cu treaba lui.

Era vorba și despre bani, de ce nu? Când am zis că Dan era zgârcit, trebuia să spun ceva, pentru că altfel mă puneau să mănânc iute dacă nu ziceam. Nu era zgârcit… poate un pic. Ce înseamnă zgârcit? Poate se gândea de ce ar trebui să dea mai mult dacă poate să dea mai puțin…”, a mai spus Arsenie.

Cunoscut și ca Arsenium, cântărețul de muzică pop din Republica Moldova a făcut parte din celebra trupă O-Zone între 1999 și 2005. Din 2005 evoluează în cariera solo sub numele scenic „Arsenium”.

Arsenie a povestit în cadrul podcastului despre începuturile trupei O-Zone, despre prima întâlnire cu Dan Bălan, dar despre familia sa și ce ar trebui să se întâmple pentru a se reuni trupa O-Zone.

Urmărește interviul integral cu Arsenie Todiraș, sâmbătă, 11 iunie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.