VIDEO | Liana Voiculescu, la ALTCEVA cu Adrian Artene: „Nu este nevoie să fii tot timpul într-o biserică pentru a te ruga”

Publicat: 04/03/2023, 22:21

Soția politicianului și omului de afaceri Dan Voiculescu, Liana Voiculescu, a fost invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA, difuzat sâmbătă, 4 martie.

Ea a vorbit, printre altele, despre spiritualitate.

„Pe undeva, nu este nevoie să fii tot timpul într-o biserică pentru a te ruga. Poți să o faci când ești tu cu tine, indiferent unde te afli. Important este beneficiul pe care îl câștigi după o astfel de experiență, de emoție. Este foarte multă înălțare aici, iar ceea ce mi-aș dori pentru viitor este un nivel foarte mare de conștiință, mi-aș dori să reușesc să îl ating. Nici măcar nu știu dacă îl merit, dar mă gândesc că în felul nostru, fiecare om are un dat. Și dacă noi am trecut prin asta, ce ar fi să alegem partea frumoasă?

Una din cărțile pe care le-am citit și care m-a marcat foarte tare a fost «Sfântul închisorilor». În perioada comunismului, când o mulțime de judecători, medici, profesori, au stat în pușcăriile comuniste, îmi amintesc de acest Valeriu Gafencu, dar și Arsenie Boca…”, a spus Liana Voiculescu.

Liana Voiculescu, soția lui Dan Voiculescu, invitată la podcastul ALTCEVA

Este pentru prima data când Liana Voiculescu apare la un podcast și vobește despre perioada în care Dan Voiculescu a fost condamnat și închis și despre cum a transformat-o detenția soțului său și cum a apropiat-o de Dumnezeu.

De asemenea, povestește în premieră despre fiica lor, Dana, și despre cum i-a explicat acesteia lipsa tatălui din viața lor în perioada în care a fost închis.

Liana și Dan Voiculescu sunt împreună de aproape două decenii.

Urmărește podcastul integral cu Liana Voiculescu doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase