Firuta Flutur
06.06.2016
Eu Primar

Doi preoți au renunțat la preoție pentru Primărie. Ce scoruri au obținut

Doi preoți au renunțat la preoție pentru Primărie. Ce scoruri au obținut
Cei doi preoți din județul Suceava care au renunțat la preoție pentru a candida din partea PNL la funcția de primar, la Fălticeni și Dorna Candrenilor, au pierdut alegerile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, preotul Liviu Mihăilă, care a renunțat la preoție pentru a candida din partea PNL la funcția de primar al municipiului Fălticeni, a obținut în alegerile de duminică 8,32 la sută din voturi în timp ce alegerile au fost câștigate în Fălticeni de candidatul PSD, Cătălin Coman, care a fost votat de 76,74 la sută dintre alegători.

Preotul Sorin Doroftiese din comuna suceveană Dorna Candrenilor, care a renunțat și el la preoție pentru a candida la funcția de primar al comunei din partea PNL, a obținut 33,21 la sută din voturi, iar funcția de primar a fost câștigată de candidatul PSD, Dănuț Candrea, ce a obținut 46,51 la sută din voturi.

Cei doi preoți au depus la Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților cereri de retragere din preoție după ce și-au anunțat candidaturile pentru funcția de
primar în localitățile lor.

Inchide