Gorghiu: „Cei care stau acasă nu decid. Vă rog frumos să vă implicați!”

Redactor:
Maria Bîrnaure
Gorghiu: „Cei care stau acasă nu decid. Vă rog frumos să vă implicați!”
Alina Gorghiu a votat în această dimineață, în jurul orei 9:30, la secția de votare de la Universitatea de Agronomie din București, spunând că votul ei se îndreaptă către oameni integri, serioși și onești, cu experiență în adiminstrație.

„Am votat cu sufletul și cu rațiunea în același timp. A fost o alegere ușoară … Am ales și pentru sector și pentru Primăria Generală, soluții seriose. Trecând de glumă, am ales oameni integri, oameni serioși, oameni onești, oameni cu experiență în administrație, care am convingerea că vor face o viață mai bună”, a declarat Alina Gorghiu. 

Gorghiu a amintit despre eșecul implementării votului în două tururi pentru alegerile locale, spunând că acest lucru putea ajuta la schimbarea în bine a multor comunități din România. 

„Îmi doresc să se schimbe viața în multe comunități din România, dar, din păcate pentru că unii n-au vrut turul doi, e destul de probabil să nu se schimbe pe măsura în care ne dorim”, a explicat Gorghiu. 

De asemenea, copreședintele PNL a îndemnat oamenii să iasă la vot. 

„Vă îndemn să veniți la vot, să votați util, să votați cu rațiunea și cu sufletul și să știți un lucru, cei care stau acasă, nu decid. Vă rog frumos să vă implicați!”, a completat Gorghiu. 

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide