Predoiu: Dacă se confirmă rezultatele, DEMISIONEZ

Redactor:
Petriana Condrut
Predoiu: Dacă se confirmă rezultatele, DEMISIONEZ
Cătălin Predoiu a anunțat, duminică seara, că dacă se confirmă rezultatele prezentate de exit-poll-uri, potrivit cărora este pe locul trei la numărul de voturi obținute pentru Primăria București, își va depune mandatul din funcția de președinte PNL București.

„Doresc să informez colegii și cetățenii că înțeleg să fac un act de responsabilitate. Dacă mâine dimineață se vor confirma rezultatele anunțate în această seară, îmi depun mandatul de președinte al filialei București:” a declarat Cătălin Predoiu, după ce exit- poll-urile au arătat că Gabriela Firea este candidatul care a câștigat alegerile locale pentru Primăria Capitalei.

„O fac cu fruntea sus. Rezultatul ne-a demonstrat că o coalizare a dreptei ar fi făcut ca primarul capitalei să nu fie doamna Firea, ci Nicușor Dan”, a mai spus Predoiu.

Potrivit unui exit-poll CURS, realizat la comanda TVR, Gabriela Firea a primit cele mai mult voturi și va deveni primarul Capitalei, obținând 42,4% din sufragii , urmată de Nicușor Dan cu 29,8% din voturi și Cătălin Predoiu cu 12,03%.

Potrivit aceluiași sondaj, Robert Turcescu a obținut 6,86% din voturi, Daniel Barbu, candidatul ALDE, a primit 4,19% din voturi, în timp ce Adrian Severin a fost votat doar de 1,36% dintre alegători.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE PARȚIALE BEC. Firea 45,51%, Dan 27,52%, Predoiu 11,07%

Inchide