• Publicat:
  • Actualizat:
Eu Primar

Quintus: „Se fură cum nu am crezut că e posibil”

Quintus: „Se fură cum nu am crezut că e posibil”
Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, duminică, la ieșirea de la vot, că „se fură cum nu a crezut că e posibil" și că „traiul" actual al românilor se datorează și faptului că nu s-au gospodărit bine.

„Să aibă poporul nostru atâta înțelepciune, atâta dragoste pentru țară și pentru fiecare dintre noi ca, punând votul unde trebuie, să alegem pe cei mai gospodari, pe cei mai pricepuți și pe cei mai cinstiți pentru că, dacă o ducem așa cum o ducem deopotrivă, nu avem un trai mult mai deosebit decât al dumneavoastră, asta este din cauză că nu ne-am gospodărit bine și am furat fără niciun pic de jenă. Se fură cum nu am crezut că e posibil. Poate că ploile astea nefericite să ne spele de păcatele astea, să intrăm la urnele de vot cu cele mai bune gânduri, cu cele mai folositoare gânduri pentru noi toți și să lăsăm mai deoparte prieteniile, obligațiile, chiar partidele, dacă partidele nu pun oamenii cei mai buni și să ni-i alegem noi pe cei care ne vor conduce bine de aici înainte”, a declarat Mircea Ionescu Quintus.

Președintele de onoare al PNL a precizat că nu a ratat niciun vot până acum.

„Din ’38 nu am pierdut niciun vot, și când a fost cu mareșalul, și câte erau pe vremea aceea, și partidele politice le-am votat , nu am lipsit de la niciun vot. Și iată m-am încăpățanat, deși mi s-a recomandat să nu ies, să nu lipsesc nici astăzi. (…) Fiecare vot contează. Cu un vot în plus se poate alege un om bun sau un om mai puțin bun. Și noi avem două voturi. Contează cu cine votăm și cu cine votăm”, a precizat Mircea Ionescu Quintus.

Liberalul a votat la școala Rareș Vodă din Ploiești.

Inchide