EXCLUSIV FOTO | Clotilde Armand parchează NEREGULAMENTAR, dar cere Poliției Locale să mărească amenzile pentru șoferii care nu respectă legea

Publicat: 04/01/2024, 15:35
Actualizat: 05/01/2024, 14:41

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, îi ține pe polițiștii de la „Locală” într-o presiune maximă, lăudându-se chiar – cu doar câteva zile în urmă – cu o restructurare radicală la acest capitol. ”Am reformat complet Poliția Locală”, a scris Armand pe pagina sa de Facebook, într-o postare în care și-a prezentat „realizările” din ultimii 3 ani.

Totuși, dincolo de aceste „realizări” (mai multe detalii AICI), edilul celui mai mare sector al Bucureștiului, chiar dacă cere acțiuni intense din partea Poliției Locale și vrea amenzi mult mai mari pentru șoferii care parchează neregulamentar, face exact pe dos, demonstrând că stă foarte bine la capitolul „vorbe”, dar ar trebuie să plătească o amendă la capitolul „parcare regulamentară”.

Potrivit surselor Gândul, Clotilde Armand a mers, joi – 4 ianuarie 2024 – la sediul Poliției Locale, acolo unde i-a băgat în ședință pe polițiști.

Clotilde Armand a mers joi la sediul Poliției Locale, dar a parcat neregulamentar

”Clotilde Armand dorește o intensificare a acțiunilor preventive ale polițiștilor locali, dar și amenzi mai mari pentru șoferii care sfidează legea, circulă cu viteză prea mare sau parchează neregulamentar.

Clotilde Armand și mașina pe care o conduce în mod curent (Captură Antena 3)

Paradoxal,chiar primarul Sectorului 1 parchează exact unde poftește, respectiv într-o stație STB, cu toate că legea spune că poți parca doar la 25 de metri de un astfel de refugiu”, au declarat sursele Gândul, în exclusivitate.

Potrivit legii, „se interzice oprirea voluntară a vehiculelor în stațiile de transport public de persoane, precum și la mai puțin de 25 de metri înainte și după acestea. Deci în această situație oprirea nu este permisă”.

Clotilde Armand „recidivează”

Auto-declarată o „luptătoare” împotriva tuturor ilegalităților, Clotilde Armand nu este, totuși, la prima abatere în trafic, fiind, astfel, o recidivistă pe șosele.

Chiar în prima zi a lunii octombrie a anului trecut, edilul Sectorului 1, în jurul orelor 11.00, Clotilde Armand a ”căzut în abatere” la capitolul ”circulația pe drumurile rutiere”.

Clotilde Armand a fost trasă pe dreapta de polițiștii de la Rutieră, aceștia constatând că a depășit viteza legală. Primarul Sectorului 1 rulase cu peste 75 km/h pe un sector de drum unde viteza maximă era de 50 km/h.

A doua zi, Clotilde Armand a confirmat, de altfel, pe Facebook, această abatere de la regulile de circulație și de la reguli, în general, în pofida vehemenței cu care respectarea legii.

„Eram în drum spre primărie și tocmai l-am auzit la Morning Glory cu Răzvan Exarhu analiza situației tragice de ieri în urma căreia am fost prinsă în flagrant de radarul poliției cu o viteză (77km/h) peste limita legală.

Voiam să vă spun că are dreptate Răzvan Exarhu atunci când spune că am scăpat „a la moustache”. Am greșit dar mă și bucur că Poliția Română este la datorie în trafic”, a scris edilul Sectorului 1 pe pagina sa de socializare. (alte detalii AICI)


Citește și:

„Sabotaj” marca USR la Primăria Brașov? Viceprimar liberal: ”Primarul Coliban este certat cu transparența! Proiecte blocate, aruncate într-un sertar!”

Continuă lupta dintre viceprimarul PNL al Brașovului și primarul USR. Sebastian Rusu: ”O instituție publică nu reprezintă un instrument de răzbunare!”

EXCLUSIV | Viceprimarul liberal al Brașovului, după ce primarul USR i-a cerut să-și mute biroul la Cimitirul Municipal: „Circ ieftin, IMATURITATE!”

Viceprimarul Sectorului 1 o scoate „la tablă” pe Clotilde Armand: „Câte școli noi s-ar fi putut CONSTRUI în sector, ce mai așteptăm?”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Locul din România în care oamenii s-au întors în timp, în 1888. Cel mai ciudat...
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
“Am plâns pentru Vlad Pascu. Este o victimă!”. Elena Merișoreanu a șocat și tulburat România...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Vestea primită acum de Simona Halep. WTA a făcut anunțul oficial luni, 6 mai
Codrin Ștefănescu, mărturii șocante. Și-a organizat înmormântarea, pas cu pas
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Test de cultură generală. Care forță naturală doboară orice copac?