Viceprimarul Sectorului 1, despre NEPĂSAREA de care dă dovadă Clotilde Armand: ”Una au trimis școlile, cu alta a venit primarul la vot!”

Viceprimarul Sectorului 1, despre NEPĂSAREA de care dă dovadă Clotilde Armand: ”Una au trimis școlile, cu alta a venit primarul la vot!”
Publicat: 17/11/2023, 15:47
Actualizat: 17/11/2023, 15:56

O nouă ședință de Consiliu Local la Primăria Sectorului 1 a adus în atenție și o altă ”mutare” à la Clotilde Armand. În centrul atenției se află două bazine de înot semi-olimpice, în incinta școlilor gimnaziale „Sf. Nicolae” și 178, lucrările fiind finalizate de un an și jumătate.

Ședința de Consiliu Local de joi – 16 noiembrie 2023 – avea pe ordinea de zi și votarea Regulamentului de organizare și funcționare a bazinelor, numai că surpriza a fost totală, iar situația s-a metamorfozat într-un nou exemplu negativ din care ar putea reieși că primarul Clotilde Armand trimite ”la vot” numai forma pe care o agreează, în pofida discuțiilor cu reprezentanții celor două școli, părinții și grupurile civice.

Trebuie amintit, în context, că – încă din luna septembrie a acestui an – Primăria Sectorului 1 a transmis că așteaptă ”opinia comunității locale” în legătură cu modul de utilizare a celor două bazine de înot, investiții realizate din fonduri publice, în parte finanțate direct din banii cetățenilor Sectorului 1, în parte de Compania Națională de Investiții (CNI).

”Așteptăm propunerile persoanelor interesate până pe data de 2 octombrie 2023 pe adresa de e-mail [email protected] sau direct la Registratura Generală a Primăriei Sectorului 1 (Bd. Banu Manta nr. 9)”, a transmis Primăria Sectorului 1 prin intermediul unui comunicat.

”Regulamentul NU este cel agreat în urma tuturor acestor discuții”

Ramona Porumb – viceprimarul Sectorului 1 – spune că școlile au transmis ceva către Clotilde Armand, iar aceasta a venit la vot cu ”alta”.

A avut loc o ședință de Consiliu Local cu scopul votării Regulamentului de organizare și funcționare a bazinelor celor două școli, respectiv «Sf. Nicolae» și nr 178. În sfârșit!

Daaaar, după zeci de întâlniri cu grupurile civice, părinți și conducerea școlii, aflam cu stupoare de la un reprezentant al societății civile, prezent în cadrul ședinței, că regulamentul NU este cel agreat în urma tuturor acestor discuții.

Una au trimis școlile, cu alta a venit primarul la vot!”, dezvăluie Ramona Porumb, viceprimarul liberal al Sectorului 1

”Probabil le va deschide la anul, mai aproape de campania electorală. Dă mai bine, nu?!”

Și mai grav este că – așa cum precizează Ramona Porumb – din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) și Direcția de Sănătate Publică (DSP) nu au sosit informații oficiale din care să rezulte că Primăria condusă de Clotilde Armand ar fi depus documentele necesare obținerii autorizațiilor.

În consecință, dincolo de faptul că edilul Sectorului 1 pare indiferentă la ”voința șolilor și a părinților”, Ramona Porumb presupune că primarul Clotilde Armand intenționează să își facă și campanie electorală pe acest subiect, iar cele două bazine vor fi deschise în anul 2024.

În același timp, însă, viceprimarul Sectorului 1 precizează că, în această ședință de Consiliu Local, lui Clotilde Armand i s-a cerut ca în termen de 5 zile să revină cu proiectul transmis de către conducerea unităților de învăţământ în care se regăsește voința părinților și a școlilor.

”Pe lângă aceasta, avem și astăzi confirmarea de la ISU și DSP că primăria Sectorului 1 NU a depus NICIUN document în vederea obținerii celor 2 autorizații necesare deschiderii bazinelor, după 1 an și jumătate de la finalizarea lucrărilor.

Probabil le va deschide la anul, mai aproape de campania electorală. Dă mai bine, nu?!

Astfel, am solicitat primarului să revină în 5 zile cu proiectul transmis de către conducerea unităților de învăţământ în care se regăsește voința părinților și a școlilor.

Țineți minte, vrem bazine didactice pentru copii, nu piscine publice cu scop de agrement!”, încheie Ramona Porumb, viceprimarul liberal al Sectorului 1 al Capitalei.


Citește și:

Continuă lupta dintre viceprimarul PNL al Brașovului și primarul USR. Sebastian Rusu: ”O instituție publică nu reprezintă un instrument de răzbunare!”

EXCLUSIV | Nicușor Dan pierde DEFINITIV la CAB procesul cu Sanador. Avocat: ”Primarul general condamnă la moarte bolnavii de cancer”

EXCLUSIV | Viceprimarul liberal al Brașovului, după ce primarul USR i-a cerut să-și mute biroul la Cimitirul Municipal: „Circ ieftin, IMATURITATE!”

EXCLUSIV | Gabriela Szabo, noi ACUZAȚII la adresa lui Nicușor Dan în procesul cu PMB: Răzbunare politică, linșaj administrativ și pe rețelele sociale

Alexandru Petrescu: ”Este de vină oricine altcineva pentru EȘECURILE pe bandă rulantă ale lui Clotilde Armand, numai primărița cea vitează nu!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Decizie pentru cei care au permis categoria B. Legea a fost promulgată de Iohannis
Viața la bloc. Regulile pentru șefii asociațiilor de proprietari cel mai des încălcate
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Au trecut 69 de ani de la moartea lui George Enescu, un geniu al muzicii