EXCLUSIV | Adevărul despre „realizările” postate de Clotilde Armand. Fost city manager al Capitalei: „Numai minciuni. Sectorul 1 e Raiul șobolanilor”

EXCLUSIV | Adevărul despre „realizările” postate de Clotilde Armand. Fost city manager al Capitalei: „Numai minciuni. Sectorul 1 e Raiul șobolanilor”
Publicat: 04/01/2024, 08:00

Sorin Chiriță, fost city manager al Capitalei, a făcut o analiză a bilanțului publicat zilele trecute de primarul Sectorului 1 și spune că „realizările” din acest raport „sunt numai minciuni.” De exemplu, Clotilde Armand vorbește în acest bilanț, ca și acum mai bine de trei ani, despre Promenada Verde, despre care Sorin Chiriță spune că nu există.

În ceea ce privește sistemul de învățământ punctat de Clotilde Armand, Sorin Chiriță spune că elevii din Sectorul 1 nu sunt în siguranță, după eliminarea pazei din unitățile de învățământ.

Clotilde Armand a publicat recent pe pagina sa de Facebook o înșiruire de așa-zise realizări în cei peste trei ani de mandat.

Edilul Sectorul 1 a punctat următoarele capitole:

  • Investiții în străzi:
  • Poluare;
  • Școli;
  • Spitale;
  • Spații verzi / Promenada verde;
  • Urbanism;
  • Patrimoniu arhitectural;
  • Piețe.

Potrivit lui Sorin Chiriță, fost city manager al Capitalei, realizările despre care vorbește Clotilde Armand în bilanțul publicat pe Facebook ar fi doar minciuni.

„Dacă ne uităm la acest bilanț constatăm că primarul Armand spune doar ceea ce dorește să facă, pentru că nu există nicio realizare concretă. Sunt foarte multe minciuni pe care le spune, pentru că nu a reușit să arate nimic din punct de vedere administrativ, decât incompetență. La fiecare capitol, doamna Armand își arată neputința, aruncând vina pe Consiliul Local. Concret, în afară de faptul că se plânge, ea nu a realizat nimic”, susține Sorin Chiriță.

Fostul city manager al Bucureștiului este de părere că străzile din Sectorul 1 nu sunt reabilitate, așa cum afirmă Clotilde Armand.

Sorin Chiriță: „Străzile din Sectorul 1 arată acum mai rău decât arătau în 2020”

„Vorbește de un program de investiții în străzi, doar că străzile din Sectorul 1 arată acum mai rău decât arătau în 2020. Dânsa vorbește aici despre niște propuneri, dar nimic concret pentru cetățeni”, a declarat Sorin Chiriță pentru Gândul.

Specialistul în administrație publică atrage atenția că școlile despre care vorbește Clotilde Armand nu au pază.

„Clotilde Armand spune că a reușit descentralizarea în școli. Cele 100 de școli din Sectorul 1 arată rău, nu s-au făcut investiții la acest capitol, și a mai fost și un întreg deranj prin faptul că a desființat anumite direcții. Mai mult decât atât, școlile nu au pază, iar copiii nu sunt în siguranță. Clotilde Armand a decis să scoată paza din școli, așa cum și Nicușor Dan a decis să elimine paza din parcuri”, susține Chiriță.

În ceea ce privește protejarea domeniului public, Sorin Chiriță spune că edilul Sectorului 1 a reușit doar „să desființeze două garduri”.

Sorin Chiriță: „Promenada verde nu există”

Fără îndoială, cea mai surprinzătoare realizare punctată de Clotilde Armand este cea legată de spațiile verzi. Edilul vorbește și despre Promenada Verde, amenajare care aproape că nu există, așa cum Gândul a relatat AICI.

De asemenea, Clotilde Armand mai spune că a redus poluarea din sector, ceea ce-l surprinde pe Sorin Chiriță.

„În ceea ce privește spațiile verzi, Clotilde Armand vorbește despre o Promenadă verde care nu există. Mai spune că a redus poluarea în sector. Poluarea la nivelul Municipiului București a crescut în ultimii trei ani de zile. Mai mult, se laudă că a salubrizat sectorul, dar cu toții vedem că Sectorul 1 a devenit Raiul șobolanilor. Practic, în tot ce a înșiruit, doamna Armand nu are nicio realizare”, a conchis Sorin Chiriță.

Sectorul 1, de la „Perlă” la pârloagă

Sunt peste trei ani de când Clotilde Armand deține funcția de primar al Sectorului 1 – cea mai bogată administrație a Capitalei, cu un buget de 2,2 miliarde de lei în 2023. Mandatul edilului a debutat cu un scandal uriaș, cu gunoaie lăsate pe străzi.

Mai mult, de-a lungul celor trei ani, administrația a fost măcinată de certurile dintre Clotilde Armand și consilierii locali. Au fost sute de acuzații de blocaj administrativ, de ambele părți.

 Cert este însă că, în campania electorală, Clotilde Armand le promitea alegătorilor că vor trăi cu adevărat într-o „Perlă a Capitalei”.  După trei ani, realitatea din teren este cu totul alta!

CITEȘTE ȘI:

Viceprimarul Sectorului 1, despre NEPĂSAREA de care dă dovadă Clotilde Armand: ”Una au trimis școlile, cu alta a venit primarul la vot!”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...