VIDEO | „Am primit și antipatii din partea oamenilor”

Publicat: 15/02/2023, 16:02

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, a fost invitata lui Ion Cristoiu într-o ediție transmisă live de Gândul. Aceasta spune că nu a prevăzut valul din pandemie când s-a divizat societatea. Urmăriți aici, integral, emisiunea „Față în față cu Ion Cristoiu”

„Am primit și antipatii din partea oamenilor. A fost un telefon pe care l-am primit de la Ministerul Sănătății, un telefon în care am fost rugată vorbesc despre vaccinare și despre problemele care sunt și care urmează în perioada următoare, vizavi de impactul pe care îl are pandemia și ce se întâmplă în spital.

Mi s-a părut în poziția pe care o am și în funcție de cunoștințele care erau la acel moment a fost important să comunic. Nu am prevăzut valul și modul în care s-a divizat societatea, dar a fost o experiență. Noi am avut deschis tot timpul spitalul.

Mi s-a părut foarte important ca lumea să știe ce se întâmplă în spital și să deschid ușa spitalului pentru cei din presă, pentru că o ușă închisă creează suspiciuni și mai mari”, a spus Dr. Beatrice Mahler.

Emisiunea o puteți urmări pe gandul.ro, pe pagina de Facebook Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase