VIDEO | Comunicarea corectă cu oamenii

Publicat: 15/02/2023, 13:30

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, a fost invitata lui Ion Cristoiu într-o ediție transmisă live de Gândul. Aceasta spune că trebuie să le dăm mai mult credit oamenilor din comunicare. Urmăriți aici, integral, emisiunea „Față în față cu Ion Cristoiu”

„În pandemie, oamenii îmi urau până și copilul. Eu am citit frica duce la ură și apare frica atunci când oamenii au senzația informația care ajunge la ei nu este transparentă și nu este sinceră.

Informarea a fost complet sinceră și în concordanță cu tot ceea ce știam la acel moment despre pandemie, despre virus și despre modalitatea în care se tratează boala. Poate au fost întrebări la care nu am răspuns suficient de mult, poate au fost întrebări la care trebuia răspundă și alte persoane, nu doar noi.

Cred că între medici și jurnaliști au lipsit experții în comunicare, pentru un expert în comunicare ajută pe mine transmit un mesaj,  astfel încât fiecare om care este în spatele camerei înțeleagă mesajul respectiv”, a spus Dr. Beatrice Mahler.

Emisiunea o puteți urmări pe gandul.ro, pe pagina de Facebook Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase