VIDEO | Lavinia Șandru, actriță: „Am intrat în politică, pentru că am vrut să schimb lucrurile”

Publicat: 05/10/2022, 18:22

Lavinia Șandru, realizator de emisiuni TV și actriță, a fost invitata emisiunii Față în față cu Ion Cristoiu, realizată de publicistul și scriitorul Ion Cristoiu. Aceasta spune că a ieșit din politică în anul 2012.

„Eu nu m-am certat cu Băsescu. Am tot dezbătut și am analizat de ce am plecat. Noi am fost un grup care ne-am format și în campania electorală și care pe urmă am fost în jurul lui Cozmin Gușă. 

Cozmin pe care l-am ales fie șeful grupului parlamentar de la Camera Deputaților. Mai vechii din partid nu erau de acord. S-au dus și i-au picurat în ureche lui Băsescu fel de fel de lucruri, motiv pentru care l-au dat jos pe Cozmin de vreo 3 ori.

Noi îl tot realegeam, iar ei îl dădeau jos. Pe urmă, am făcut o scrisoare, aici am fost capul răutăților, o scrisoare deschisă către Cozmin. Le-am propus să o semneze ca să am un document, ca să nu mai vorbesc singură.

Din politică am plecat în 2012. Am intrat în politică, pentru am vrut schimb lucrurile, pentru începusem spun, m-am săturat să-i învăț pe diverși politicieni ce spună la mine în emisiune, fiindcă întrebau”, a spus Lavinia Șandru.

Emisiunea săptămânală va fi difuzată LIVE pe gandul.ro, pe pagina de Facebook și, de asemenea, pe canalul de YouTube al publicației, în fiecare marți, la ora 21.00.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase