VIDEO | „Nicu Ceaușescu mi s-a părut destul de nefericit”

Publicat: 22/02/2023, 00:30

Irinel Columbeanu, om de afaceri, a fost invitatul lui Ion Cristoiu într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că l-a cunoscut pe Nicu Ceaușescu și în lumea mondenă. Urmăriți aici, integral, emisiunea „Față în față cu Ion Cristoiu”

„M-am dus la Nicu Ceaușescu când era la Sibiu și am mințit la poartă spunând că am fost chemat de el. Probabil cei care erau la poartă l-au informat și și-o fi adus aminte de mine, nu știu.

Cert este că am fost primit de Nicu și m-a întrebat ce s-a întâmplat. M-a ascultat cu atenție, fiindcă și-a pus și picioarele pe birou, ceea ce denotă faptul era o poveste care nu-l plictisea.

Când te prezinți în fața unui personaj de o asemenea amploare, trebuie să știi să-ți dimensionezi discursul, să nu fie nici prea lung, nici prea scurt, nici prea sintetic. Nicu Ceaușescu a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe tovarășul Nicolae Constantin. Eu nu auzeam ce vorbea cu directorul. 

Nicu Ceaușescu mi s-a părut destul de nefericit în viața personală. Să ai o asemenea povară în spate nu este simplu”, a spus Irinel Columbeanu.

Emisiunea o puteți urmări pe gandul.ro, pe pagina de Facebook Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase