PARTENERIAT. Zitec se alătură comunității de start up-uri Startarium. Antreprenorii vor beneficia de noi funcționalități

PARTENERIAT. Zitec se alătură comunității de start up-uri Startarium. Antreprenorii vor beneficia de noi funcționalități
Publicat: 13/04/2021, 15:25
Actualizat: 13/04/2021, 15:26

Parteneriatul companiei Zitec, furnizor de servicii IT&C și digital marketing,cu Startarium, platforma fondată de Impact Hub împreună cu ING Bank, vine în contextul extinderii infrastructurii digitale și a portofoliului de produse pe platformă.

Dezvoltarea de noi funcționalități privind gestionarea conținutului acesteia și realizarea unui nou design pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor care accesează platforma sunt doar două direcții de implicare Zitec în formatul platformei Startarium. Parteneriatul anunțat prevede însă noi funcționalități care urmează a fi integrate, cum ar fi “Value Proposition Canvas” interactiv, cursuri ghidate pentru antreprenori, chestionare și teste online sau catalogul de profile de organizații, investitori, mentori și consultanți cu care se pot conecta.

Startarium este o platformă complexă dedicată antreprenorilor din România, care oferă resurse pentru startup-uri pentru lansarea, dezvoltarea și susținerea acestora ca business-uri de succes. În cadrul platformei, antreprenorii au acces la cursuri, articole și video-uri educaționale, mentorat gratuit, oportunități de networking într-o comunitate de afaceri extinsă, dar și evenimente dedicate precum webinarii sau competiții.

În prezent, Startarium și Zitec lucrează pentru lansarea unor noi produse sau la optimizarea celor deja existente pe platformă, toate grupate într-un meniu simplu astfel încât să puncteze mai direct nevoile antreprenorilor, identificate în urma studiului desfășurat de Startarium: Învață / Practică / Găsește aliați / Obține finanțare.

În urma noilor dezvoltări, majoritatea articolelor au fost deschise și utilizatorilor neautentificați, iar secțiunea „Contul Meu” a devenit „centrul de comandă” în care antreprenorul își poate gestiona toate noile instrumentele și cursurile ghidate cu care poate interacționa în platformă.

De la lansare în octombrie 2016, Startarium a adunat o comunitate de peste 47.000 de membri și 5.000 de idei de business, peste 100 de contributori, consultanți și mentori cu care antreprenorii pot lucra gratuit, a publicat peste 500 de materiale și a deschis accesul la finanțări ce depășesc 800.000 de euro.

Zitec va contribui cu experiența membrilor echipei sale și în organizarea și susținerea de webinarii pentru antreprenorii care utilizează platforma despre e-commerce, digital marketing sau metode de finanțare.

Vom împărtăși din experiența noastră prin webinarii tematice susținute de membrii echipei Zitec sau chiar în cadrul programelor de mentorat unde mă voi implica personal – Alexandru Lăpușan, CEO și Co-Fondator Zitec.

Cine este și ce face Zitec

Lider pe piața IT & Digital Marketing din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, aplicații mobile, blockchain, precum și servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre puţinele companii româneşti certificată Google Cloud Premier Partner, Microsoft Application Development, Microsoft Gold Cloud Platform, Amazon AWS Technology Partner și furnizor al platformei de soluții e-commerce în cloud VTEX, precum și Adobe Solution Bronze Partner.

Pentru activitatea sa din 2019, Zitec a fost desemnată “Compania Anului” la Gala ANIS România 2020 și “Angajatorul anului” la Romanian Business Services Forum & Awards 2020. Pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizată în topul agențiilor de digital din România conform Forbes în 2020 și 2019.

O inițiativă 100% privată, Startarium oferă acces gratuit, național, online, la toate resursele necesare pentru a lansa, a crește și a susține o afacere de succes: conținut educațional, mentorat de business, proiecte de incubare și accelerare, instrumente moderne de finanțare precum platforma proprie de crowdfunding și competiția de pitching Startarium PitchDay.