Premieră. Zitec lansează prima fabrică de NTF-uri din România. Tokenurile sunt disponibile pentru companii și persoane fizice

Premieră. Zitec lansează prima fabrică de NTF-uri din România. Tokenurile sunt disponibile pentru companii și persoane fizice
Publicat: 24/06/2021, 14:49

Prima fabrică de NFT-uri la prețuri fixe este disponibilă atât pentru persoane fizice cât și pentru companii, NFTăria.ro fiind primul one-stop-shop pentru dezvoltare de NFT-uri din Europa. Platforma ajută utilizatorii să facă primul pas în industria blockchain, estimată să ajungă la 400 miliarde dolari SUA în următorii patru ani.

NFT-urile sunt cea mai recentă direcție din lumea criptomonedelor și a tehnologiei blockchain, reprezentând tokenuri non-fungibile (care nu poate fi înlocuit cu altul de același fel, de aceeași calitate și aceeași cantitate, în cazul când formează obiectul unei obligații) care certifică și garantează dreptul de proprietate și autenticitate asupra artei sau a bunurilor digitale. Acestea pot fi opere în exclusivitate, video-uri cu momente memorabile, GIF-uri, fragmente muzicale experimentale sau oricare alt bun non-fungibil. NFT-urile pot fi tranzacționate precum criptomonedele și, fiindcă sunt ediții limitate care pe viitor pot valora mai mult decât în momentul achiziției, cererea pentru NFT-uri este în continuă creștere.

Procesul de lansare a unui NFT este, însă, destul de complex. Deși crearea propriu-zisă a bunului digital nu este neapărat cea mai dificilă parte, trebuie cunoscute particularitățile platformelor de NFT-uri existente pentru a putea alege soluția potrivită fiecăruia în parte. Este important. spun reprezentanții Zitec, să fie perfect înțeles modul de funcționare al tehnologiei de tip blockchain, pentru a putea dezvolta un smart contract. Este vorba, mai exact, despre codul de guvernare a NFT-ului pe blockchain,  care îi va ajuta pe aceștia să-și digitalizeze procesele în sine și ulterior, în procesul de monetizare.

Popularitatea NFT-urilor a explodat începând cu finalul anului trecut, iar experiența de peste cinci ani în proiecte dezvoltate pe tehnologia blockchain, câștigată odată cu preluarea Under Development Office, ne-a încurajat să creăm NFTăria –  Alexandru Lăpușan, CEO & Co-Fondator Zitec.

NFT-urile au un potențial interesant de a revoluționa piața de artă. Nouă la Zitec ne place să inovăm și să împingem limitele, motiv pentru care lansăm NFTăria.ro, primul local one-stop-shop pentru dezvoltare de NFT-uri din Europa. Scopul nostru este simplu: artiștii și agențiile care îi reprezintă să poată veni la un “friendly local business”, care îi ajută să înțeleagă, construiască și lanseze NFT-uri, la prețuri fixe, fără bătăi de cap”, a adăugat Ștefan Gergely, Growth Lead al departamentului de mobile & blockchain din Zitec.

Printre clienții Zitec cu proiecte dezvoltate pe tehnologia blockchain se numără Aurus.io, un proiect de tokenizare de aur evaluat la 150M USD, Gibraltar Blockchain Exchange, Persona Airlines, Transavia Airlines sau Société Générale. Compania Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, aplicații mobile, blockchain, precum și servicii de digital marketing.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o...
Muncă până la moarte. Raportul real dintre speranța de viață și vârsta de pensionare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață