Lansare: e-Guvernare Regista va fi disponibil în limbile maghiară, germană, rusă și sârbă

Lansare: e-Guvernare Regista va fi disponibil în limbile maghiară, germană, rusă și sârbă
Publicat: 23/01/2021, 10:10
Actualizat: 06/04/2021, 14:29

Pentru a facilita accesul tuturor românilor la portalul e-Guvernare Regista, compania de IT & Digital Marketing ZITEC a dezvoltat variantele aplicației în limbile principalelor minorități naționale, disponibile din 24 ianuarie a.c.

Astfel, portalul de e-Guvernare al primăriilor care folosesc Regista este acum disponibil și în limbile maghiară, germană, rusă, și sârbă. De asemenea, a fost dezvoltată și o versiune în limba engleză, pentru a ușura accesul expaților la informațiile de interes public și la serviciile oferite de primăria lor.

Regista a continuat în 2020 efortul de promovare a digitalizării instituțiilor publice prin Caravana Regista, care a vizitat primării din peste 10 județe, dar și prin lansarea Ghidului esențial pentru digitalizarea primăriei în luna noiembrie.

Vom continua să introducem constant noi opțiuni pentru a perfecționa aplicația și astfel să sprijinim procesul de digitalizare a administrației publice locale din România –  Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec

Numărul clienților  aplicației Regista a crescut cu peste 37%, soluția generând afaceri totale de 750.000 euro. Printre instituțiile publice care folosesc soluția dezvoltată de Zitec se numără Institutul Național pentru Fizica Laserelor, Plasmei și Radiației de la Măgurele, Administrația Străzilor București, ADP Cluj Napoca, Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, Inspectoratele Școlare Județene Prahova, Ialomița și Neamț.

Soluţia Regista, dezvoltată de echipa Zitec, este lider de piaţă pe segmentul aplicaţiilor de registratură şi managementul documentelor în administraţia publică locală. Rolul aplicaţiei este să automatizeze şi să eficientizeze activităţile din instituţiile locale, guvernamentale şi din companii, prin modulele de registratură electronică, managementul documentelor şi e-Guvernare. Regista facilitează atât o comunicare optimă între departamentele unei instituţii, cât şi între funcţionari şi cetăţeni, pentru o rezolvare rapidă şi mult mai organizată a solicitărilor primite.

Despre Regista:

  • 600 de instituţii publice şi companii din toate judeţele ţării şi-au îmbunătăţit procesele de lucru şi au redus birocraţia prin intermediul Regista
  • peste 11.000 de utilizatori la nivel naţional
  • peste 11 milioane de documente încărcate și accesate
  • poate fi accesată de oriunde de către funcţionarii publici sau angajaţii companiilor
  • este disponibilă direct din browser, fără instalare, cu toate informaţiile stocate în siguranţă în cloud Microsoft Azure în Uniunea Europeană

Zitec, lider pe piața IT & Digital Marketing din România, este o companie românească specializată în soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, aplicații mobile, blockchain, precum și servicii de digital marketing, cu birouri în București și în Brașov.

Zitec este companie certificată Google Cloud Premier Partner, Microsoft Application Development, Microsoft Gold Cloud Platform, Amazon AWS Technology Partner și furnizor al platformei de soluții e-commerce în cloud VTEX și Adobe Solution Bronze Partner.