Listare: Soluția românească de automatizare a e-mailurilor este disponibilă pe UiPath Marketplace

Listare: Soluția românească de automatizare a e-mailurilor este disponibilă pe UiPath Marketplace
Publicat: 06/05/2021, 14:39
Actualizat: 06/05/2021, 14:41

EmailTree AI, soluția care automatizează scrierea de e-mailuri și reduce timpul de răspuns, a fost acceptată în biblioteca web de conținut UiPath Marketplace, construită pe modele de tip Robotic Process Automation (RPA) de UiPath, lider în domeniul automatizării întreprinderilor.

Ideea EmailTree AI s-a născut în 2015, dezvoltarea concretă începând în 2017, bazându-se pe experiența de 20 de ani a fondatorului Casius Morea în e-commerce și în serviciile de relații cu clienții. Compania – cu birouri în Luxemburg, Sibiu, Timișoara și Paris-  are clienți din domenii precum telecomunicații, e-commerce, utilități, auto, Business Process Outsourcing. Printre aceștia se numără Orange Luxembourg, EDF, Webhelp.

EmailTree AI este o soluție end-to-end dezvoltată în 2019 care crește productivitatea e-mailului, automatizează compoziția de texte și generează acțiuni automate în bazele de date. EmailTree folosește tehnologii NLP (Natural Language Processing), NLU (Natural Language Understanding), AI (Artificial Intelligence), ML (Machine Learning) și RPA (Robotic Process Automation).

EmailTree AI este o soluție de hiper-automatizare care poate reduce timpul de răspuns, iar prezența în UiPath Marketplace ne onorează și confirmă utilitatea produsului nostru – Casius Morea, CEO și fondator al EmailTree AI

EmailTree AI este disponibilă în mai multe limbi (cele bazate pe aflabetul latin) printre care română, engleză, germană. Soluția este utilizată mai ales de platforme de comerț electronic, furnizori de servicii de relații cu clienții sau echipe de suport.

Cum funcționează soluția de eficientizare a e – mail – urilor

Algoritmul parcurge e-mailurile (sau orice fel de solicitări sub formă de text), procesează informațiile pentru a înțelege diferitele situații și probleme semnalate și pregătește sugestii optime si rapide de răspuns. Solicitările și corespondența sunt clasificate în funcție de tipurile de sarcini. Sugestiile de feedback sunt propuse automat, iar diferitele echipe (de relații cu clienții și de suport) le aleg pe cele potrivite. Fiecare acțiune și răspuns dat clienților reprezintă o resursă prin care soluția se perfecționează folosind procesele de învățare automată supravegheată și nesupravegheată.

În general, toate tipurile de cereri de tip text pot fi tratate astfel încât aceleași automatizări se pot aplica indiferent de sursa acestora (SMS, Facebook, Whatsapp). Extensia pentru Chrome, disponibilă în Chrome Market Place de aproximativ două luni, permite astfel gestionarea de cereri de tip text indiferent de sursa lor, atât timp cât ele provin dintr-o pagină Chrome (Linkedin, Airbnb, Whastapp, Facebook).

UiPath Marketplace a fost lansat în 2018 ca răspuns la nevoia comunității UiPath de a crea un spațiu de cunoaștere printr-un schimb deschis de componente RPA reutilizabile. Biblioteca include activități personalizate, conectori, modele de Machine Learning (ML), oferind soluții concepute pentru a rezolva provocările de business din mai multe domenii.

EmailTree folosește tehnologii NLP (Natural Language Processing), NLU (Natural Language Understanding), ML (Machine Learning) și RPA (Robotic Process Automation), a fost fondată în 2019 și are birouri în Luxemburg, Sibiu, Timișoara și Paris.

.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto