Listare: ASF aprobă începerea ofertei publice inițiale pentru listarea a 10% din capitalul One United Properties la Bursa de Valori București

Listare: ASF aprobă începerea ofertei publice inițiale pentru listarea a 10% din capitalul One United Properties la Bursa de Valori București
Publicat: 17/06/2021, 16:01

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat în ședința de miercuri, 16 iunie 2021, Prospectul pentru oferta publică inițială de vânzare de acțiuni în vederea listării acțiunilor One United Properties SA pe Piața Principală a Bursei de Valori București (BVB).

Oferta publică inițială pentru acțiunile One United Properties va începe pe 22 iunie și se va derula până la data de 2 iulie 2021. Dezvoltatorul va emite 130.007.085 acțiuni, iar intervalul de preț stabilit este între 1,93 și 2,12 lei per acțiune.

Două treimi (60%) din oferta publică este adresată investitorilor instituționali, în vreme ce restul de 40% investitorilor de retail. Prospectul depus de One United Properties, dezvoltator imobiliar de proiecte rezidențiale, birouri și mixte, poate fi consultat public atât pe site-ul companiei, pe cel al intermediarului ofertei, cât și website-ul BVB.

O jumătate din tranșa investitorilor de retail va beneficia de alocare garantată până la 100.000 de acțiuni, în sistemul ”primul venit -primul servit” cu o investiție minimă de 2.500 de acțiuni. Cealaltă jumătate a investitorilor de retail va avea alocare pro-rata și va beneficia de un discount de 3% pentru subscrierile realizate în primele trei zile. Prețul final va fi stabilit în urma procesului de ”bookbuilding” în tranșa investitorilor instituționali.

Prin această operațiune One United Properties oferă spre subscriere acțiuni în valoare de 10% din capitalul social al companiei. Fondată de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, Directori Executivi și acționari majoritari, compania One United Properties a anunțat în luna aprilie a acestui an intenția de a se lista pe Piața Principală a Bursei de Valori București printr-o ofertă publică inițială (IPO). Intermediarul ofertei este BRK Financial Group, iar Swiss Capital va face parte din grupul de distribuție.

One United Properties (OUP) este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București. Clădirile companiei au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale și conferințe în domeniu. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel internațional cu premiul „Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards 2019-2020.

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Imagini rare cu Oana Cuzino în costum de baie. Arată impecabil la aproape 50 de...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ioana Ginghină în costum de baie! Din acest motiv...
Nuduri artistice. Cum au celebrat americanii Ziua Picturii pe Corp. Imagini NECENZURATE
SOC in lumea sportului! Simona Halep este însărcinată cu primul copil?! SECRETUL s-a aflat:
Imagini unice cu Nadia Comăneci din 1984! Cine era misterioasă doamnă cu ochelari care a...
Ce aduce NOUA LEGE A PENSIILOR! Raluca Turcan a făcut anunţul
AUR anunţă că iniţiază un proiect de lege anti-LGBT, similar cu cel din Ungaria
BANCUL ZILEI – Ion și Maria, partidă de amor sălbatic
Ploaie cu bani de la Guvern pentru milioane de români. Se anunță creșteri masive pentru...
Imagini rare cu Oana Cuzino în costum de baie. Arată impecabil la aproape 50 de...
I-a MASAT organele cu ulei de măsline. Ce s-a întâmplat apoi i-a UIMIT pe amândoi...
E OFICIAL! Ajutoarele sociale vor crește anual. Klaus Iohannis a promulgat legea
Câte MII de EURO câștigă Ana Maria Popescu după JO 2020. Sportiva a răbufnit nervos...
Adevărul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”
Rezultate Titularizare 2021: S-au publicat notele pentru educatori, profesori şi învăţători
Bucurie imensă la CARACAL după DISPARIȚIA Luizei Melencu! Nu mai credea nimeni că se va...
Mișcarea neașteptată făcută de Cătălin Botezatu. A făcut totul public. „Nu a fost o decizie...
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc,...