IMOBILIARE. Pentru primul plasament privat One United Properties au subscris 22 de investitori elvețieni. Operațiunea a fost realizată prin [email protected] Properties Invest AG

IMOBILIARE. Pentru primul plasament privat One United Properties au subscris 22 de investitori elvețieni. Operațiunea a fost realizată prin CC@ONE Properties Invest AG
Publicat: 08/06/2021, 16:07
Actualizat: 10/06/2021, 14:13

[email protected] Properties Invest AG, compania constituită la sfârșitul anului trecut prin alianța dintre One United Properties SA, dezvoltator imobiliar fondat de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu,  și CC Trust AG, afacere de familie cu activitate internațională deținută de antreprenorul elvețian Claudio Cisullo, a finalizat plasamentul privat al unui instrument financiar garantat în valoare nominală de 50 milioane euro.

Emisiunea a fost subscrisă de 22 de investitori elvețieni și internaționali și reprezintă primul pas important din strategia de extindere pe termen mediu și lung, în care [email protected] Properties Invest AG, vizează atragerea unui volum total de investiții de 500 milioane euro în următorii ani. Sumele subscrise vor fi investite în dezvoltări imobiliare rezidențiale sustenabile marca One United Properties, fie aflate în fază de dezvoltare, fie în construcție.

România devine, astfel, interesantă pentru investitorii străini, fiind țara cu una dintre economiile cu cea mai rapidă creștere din Europa, estimată de FMI la 7%, creștere PIB, în 2021.

Avem încredere în activitatea One United Properties și în noua noastră companie de investiții, care oferă acces direct la o piață europeană în creștere dinamică, precum și o oportunitate de investiții durabile în active reale, premium – Claudio Cisullo, Președinte al Consiliului de Administrație al [email protected] Properties Invest și Președinte al Consiliului de Administrație One United Properties

„Închiderea cu succes a acestei investiții confirmă potențialul pieței imobiliare sustenabile din România și, mai ales, încrederea investitorilor internaționali în compania noastră, recunoașterea brandului nostru pe plan extern”, a declarat Victor Căpitanu, Cofondator One United Properties.

[email protected] Properties Invest AG este o firmă de investiții activă pe plan internațional, cu sediul în Elveția, fondată de CC Trust Group AG, o societate de familie deținută de antreprenorul în serie elvețian Claudio Cisullo, și One United Properties, dezvoltatorul de proiecte imobiliare sustenabile fondat de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu.

Strategia acestei companii este aceea de a atrage investiții în proprietăți imobiliare rezidențiale, de birouri și comerciale dezvoltate de One United Properties în locații exclusiviste din România. Totodată, compania oferă investitorilor acces la proprietăți imobiliare de înaltă calitate, într-una dintre economiile din UE cu cea mai rapidă creștere, asigurând astfel diversificare, volatilitate redusă și corelație limitată cu piețele de capitaluri proprii.

Entitatea emitentă a investiției anunțate este o filială privată înregistrată la Bursa de Valori din Luxemburg, iar instrumentul emis este înregistrat la Euroclear și Clearstream. Euroclear SA / NV este compania-mamă a depozitarilor centrali internaționali și naționali de valori mobiliare ((I) CSD) ai grupului Euroclear, care deține platformele partajate de procesare a valorilor mobiliare ale acestuia și oferă o serie de servicii depozitarilor săi.

Clearstream este un furnizor european important de servicii post-tranzacționare. Filiala deținută în totalitate de Deutsche Börse se asigură că numerarul și valorile mobiliare sunt livrate prompt și eficient între părțile comerciale, gestionează, păstrează și administrează valorile mobiliare pe care le deține în numele clienților săi.

ONE UNITED PROPERTIES este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București. Toate clădirile companiei au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale și conferințe în domeniu. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel internațional cu premiul „Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards 2019-2020.

Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
'Şi corpul cedează'. Ce s-a întâmplat cu Loredana Groza, după ce a luat COVID: 'Dragii...
FOTO. Gimnasta Larisa Iordache, imagini senzuale! Cum își expune trupul celebra campioană
Bolile pe care le riști în funcție de grupa de sânge. Cine e predispus la...
A mințit sau nu Bianca Drăgușanu? De câte ori a bătut-o, de fapt, Alex Bodi...
Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere! Destinația exotică aleasă de...
Horoscop SPECIAL! Se anunţă câştiguri COLOSALE pentru aceşti nativi
România va începe adminstarea dozei trei de vaccin COVID-19. Ce grupe de persoane vor avea...
Cele mai bune anvelope de iarnă în 2021 după distanța de frânare pe zăpadă
BANCUL ZILEI – Femeile apetisante și admiratorii exigenți
Discriminare în era Covid. O femeie a fost refuzată la gogoșerie pe motiv că era...
'Şi corpul cedează'. Ce s-a întâmplat cu Loredana Groza, după ce a luat COVID: 'Dragii...
Virilitatea lui a INTRAT în istorie. Ce a făcut cu cele 70 de soţii a...
Horoscopul pe care e invidios și Voropchievici! Cine e cea mai norocoasă zodie a zilei
Schimbare majoră privind alocațiile de stat în 2022. Posibile vești bune pentru milioane de copii
ADRIAN POLEC vrea și el un BLOC cu 8 etaje în Mamaia
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Vestea ȘOC a momentului: A fost găsită moartă
RĂZBOI LÂNGĂ ROMÂNIA?! Este șoc total la graniță. Rusia ar putea invada un fost teritoriu...
Andreea Esca a vărsat lacrimi amare. Despărțirea a lăsat urme adânci pentru vedetă. „Mai greu...
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Are doar 27 de ani şi o companie de 5 miliarde de dolari pe care...