Retailerii, împreună miniștri și șefi de instituții, la conferința „Mediafax Talks about Retail”

Retailerii,  împreună miniștri și șefi de instituții, la conferința „Mediafax Talks about Retail
Publicat: 12/10/2015, 19:09

Ca de obicei, conferințele Mediafax Talks beneficiază de prezența celor mai importanți speakeri atât la nivel guvernamental, cât și din domeniul supus dezbaterii. Astfel, împreună cu AMRCR, aducem la aceeași masă și de această dată reprezentanți ai Guvernului, ai autorităților competente, factorii de decizie din industrie, reprezentanții mediului de afaceri din domeniul retailului, dar și din domeniile conexe, în prezența presei generaliste și de specialitate.

Conferința va fi deschisă de Dan ȘUCU – Președinte AMRCR.

La primul panel, din partea AMRCR vor lua cuvântul Sorana GEORGIA – Vicepreședinte, Antoniu RADU – Vicepreședinte, Delia NICA – Director Executiv, Adrian MANOLACHE – Avocat, ceilalți lectori invitați fiind Daniel CONSTANTIN – Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Bogdan CHIRIȚOIU – Președintele Consiliului Concurenței, Valeriu STERIU – Vicepreședinte Comisia de agricultură, Camera Deputaților, Cristian SOCOL – Consilier onorific al primului-ministru pe probleme economice, Mihai GHEORGHE – Director al Direcției Prețuri, Institutul Național de Statistică, Christian VERSCHUEREN – Director General Eurocommerce. În cadrul acestui panel va fi prezentată Cartea Albă a Marilor Rețele Comerciale din România și vor fi dezbateri pe teme cum ar fi comportamentul comercial corect în procesul de reducere a TVA-ului, precum și libertatea consumatorului privită ca principiu de bază al unei economii concurențiale.

La panelul doi, consacrat diminuării risipei alimentare, din partea AMRCR va participa Florin CAPĂȚÂNĂ – Vicepreședinte, iar ceilați lectori sunt Bertrand SWIDERSKI – Director CSR Carrefour, Viorel MORĂRESCU – Director General al Direcției Generale de Industrie Alimentară, Ministerul Agriculturii, Marius DUNCA – Președinte Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, Lenuța ICHIM – Vicepreședinte Autoritatea Natională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentară, Oana MANOLESCU – Inițiator al proiectului de lege privind reducerea risipei alimentare. La acest panel vor dezbătute programele desfășurate de marii retaileri din România pentru reducerea risipei alimentare, situația generală la nivel european în domeniul diminuării risipei alimentare și propuneri în vederea reducerii acesteia pe plan național.

Conferința va fi moderată de Cristian DIMITRIU, Director Editorial Mediafax Group.

Mai multe detalii, agenda evenimentului Mediafax Talks about Retail și înscrierile pentru participare le puteți găsi pe website-ul: http://www.mediafaxtalks.ro/about-retail

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informație generală și de afaceri din România. Înființată în 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group și are peste 2.000 de clienți din mass-media, sectorul public și cel de afaceri. Printre produsele și serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de știri și fotografie de presă, înregistrări audio cu declarații și interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă și de distribuție de comunicate de presă, anuare de specialitate, conținut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct și consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizează, începând din 2006, evenimente de business care vin în completarea informațiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferințe Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri au la dispoziție un forum de dezbatere despre subiecte și probleme arzătoare, precum și o modalitate de dialog cu autoritățile.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să o contactați pe Melania Stoica, PR & Events Manager Mediafax Talks – [email protected] | 031.82.56.417/ 0754 095 971

Despre AMRCR

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România a fost creată în anul 2003, la inițiativa unui grup de manageri de firme de comerț românești și internaționale și este o asociație profesională care reprezintă interesele industriei de retail din România la nivel european, în principal, dar nu exclusiv, prin intermediul EuroCommerce și Central European Commerce Council. AMRCR susține faptul că dincolo de spiritul competitiv care carcacterizează sectorul comerțului românesc, este necesar un spațiu transparent și deschis de dialog care să permită identificarea, dezbaterea și soluționarea problemelor de interes comun.

Pentru mai multe informații, puteți trimite e-mail la adresa: [email protected]| 021.242.10.40

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani