Un complex imobiliar de 3 milioane de euro se construiește în Berceni

Un complex imobiliar de 3 milioane de euro se construiește în Berceni
Publicat: 09/03/2015, 11:08

Complexul, amplasat pe strada Aleea Terasei, se numește Evocasa Serenia și are 10 etaje, iar apartamentele cuprind studiouri și unități cu 2 și 3 camere, se arată într-un comunicat al Adama.

„După ce în anul 2012 compania a reluat dezvoltările post-criză cu faze noi de dezvoltare în proiecte deja existente, acesta este primul ansamblu rezidențial ridicat într-o zonă a orașului complet nouă pentru dezvoltator. Investiția pentru noul complex de locuințe se ridică la 3 milioane euro, sumă integral alocată din fondurile companiei, lucrările urmând să fie demarate în martie 2015 și programate pentru finalizare într-un termen de 12 luni”, se menționează în comunicat.

Antreprenorul general al lucrării este PlastROM, companie românească, care a mai fost implicată în construcția de clădiri de birouri, ansambluri rezidențiale, centre comerciale, iar managementul de proiect este asigurat de Vitalis Consulting, companie cu care Adama a colaborat la toate proiectele sale post-criză.

„Sectorul rezidențial din România este una din cele mai importante ținte de pe radarul local al Adama întrucât acest segment cunoaște o creștere graduală în condițiile în care cererea de locuințe dedicată sectorului middle-market este insuficient acoperită. Începând cu ianuarie 2014, am derulat intern o analiză aprofundată a portofoliului comun de terenuri aparținând Immofinanz și Adama pentru a-i stabili fiecăruia cea mai potrivită utilizare, iar pe terenul din cartierul Berceni lansăm prima dezvoltare ca urmare a acestei analize”, a declarat, în comunicat, Laszlo Csiki, directorul executiv Adama Group.

Suprafețele apartamentelor variază între 36 metri pătrați pentru un studio și 63 metri pătrați pentru un apartament de 3 camere, iar prețuri pornesc de la 39.900 euro (TVA inclus).

„Sudul Capitalei a cunoscut cea mai mare extindere rezidențială în ultimii 3 ani, dar dezvoltările au avut loc mai ales în afara orașului”, a declarat Alina Necula, head of marketing & sales Adama Group.

Cu această nouă dezvoltare, investițiile post-criză realizate de Adama se apropie de 20 milioane euro, alocate exclusiv din fondurile companiei. Ansamblul rezidențial din cartierul Berceni este al treilea obiectiv investițional după cea de-a doua etapă de dezvoltare din Edenia Titan și Evocasa Optima – București (210 unități și o investiție totală de 14,1 milioane euro) și ultima etapă a Copou Bellevue – Iași (50 unități și o investiție de 1,7 milioane euro).

Adama este activă în România, Moldova, Ucraina și Turcia. Compania a construit până în prezent peste 1.700 de apartamente și cateva zeci de mii de metri pătrați de spații comerciale și birouri, în proiecte în București – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, în Ploiești – Evocasa Orizont, Bacău – Evocasa Completa, Brașov – Evocasa Viva, Iași – Copou Bellevue și Cluj. Numărul unităților vândute de către Adama se ridică la peste 1.200.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția