Astrologul Mădălina Manole, la GÂNDUL LIVE, despre conjuncția planetelor Saturn și Jupiter: Se va revoluționa toată lumea și se va pleca în primul rând de la tehnologie! – VIDEO

Publicat: 21/12/2020, 13:11
Actualizat: 21/12/2020, 14:05

Astrologul Mădălina Manole vorbește în ediția de luni, 21 decembrie, a emisiunii GÂNDUL LIVE, despre conjuncția dintre Saturn și Jupiter care va alea loc în această seară, la ora 18:00, precum și impactul pe care îl va avea asupra întregii lumi.

Planetele Jupiter şi Saturn se vor apropia aparent una de alta, anul acesta, în data de 21 decembrie, „la doar 6 minute de arc”, fiind vizibile ca un astru dublu pe cerul de seară. Potrivit Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” din Capitală, fenomenul poate fi văzut cu ochiul liber, foarte aproape de orizontul de apus. La Bucureşti, Soarele va apune la ora 16:49, iar după ora 17:00 planetele se pot vedea cu ochiul liber. Se pot vedea până la ora 1900, când apun.

Astrologul Mădălina Manole explică la GÂNDUL LIVE ce presupune conjuncția celor două plante, precum și impactul pe care evenimentul în are asupra întregii omenirii și asupra anumitor zodii.

„Anul ăsta a avut cele mai grele, complicat conjuncții, unele unice în 248 de ani… dar se încheie cu conjunția asta între Jupiter și Saturn care promite, zic eu, promite mult. E o conjuncție unică în 20 de ani. Se mai întâmplă în 2040, atunci va fi în zodia Balanță, acum e în zodia Vărsător (…) care este semnul progresului, al inovației. De aici înainte ar trebui să evoluăm, să progresăm, să ne ducem către tehnologie. Nu ne convine și nu ne place. Dar știți de ce? Conjuncția asta, Jupiter-Saturn, se formează din 20 în 20 de ani, dar odată la 200 de ani se formează în același semn, element, adică Aer, Pământ, Apă, Foc. 200 de ani a fost doar în semnul Pământ. Și cum e Pământul? E statornic, e rigid…”, explică astrologul.

Conjuncția Jupiter-Saturn în zodia Pești, simbol al creștinității, a avut loc în urmă cu peste 2000 de ani, la vremea respectivă fiind numită „steaua de la Betleem”.

Ce impact va avea fenomenul asupra zodiilor?

„Acum începem să gândim foarte mult, să ne dorim… Se va revoluționa toată lumea și se va pleca în primul rând de la tehnologie, online. Probabil nu a fost întâmplător coronavirusului. Ne-a arătat ce n-avem și ne trebuie. Zodiile cele mai avantajate de conjuncția de astăzi vor fi zodiile de Aer pentru că Vărsătorul e zodie de Aer, dar și zodiile de Foc. Va fi mai greu pentru Tauri și Scorpioni, vor fi impactați, vor fi stimulați să facă. Conjuncția asta din Vărsător va stimula astrologia și numerologia. Conjuncția se întâmplă astăzi, dar nu simțim impactul imediat. Mai degrabă îl putem simți noi personal, în planul unde avem Vărsătorul, în astrograma natală, dar la nivel colectiv durează. Normal, în 20 de ani, avem timp să ajungem acolo sus unde trebuie. Pentru Saturn, Vărsătorul este a doua zodie de domiciliu”, mai punctează Mădălina Manole.

Ce impact va avea marea conjuncție asupra României?

„Știți cât de greu va fi pentru România? Noi suntem pe hartă de Vărsător, noi avem ascendent în Vărsător. Dar această conjuncție, din păcate, se petrece pe casa a XII-a, care este o casă ascunsă. Saturn traversează Vărsătorul timp de 3 ani. Noi o să simțim undeva spre final. Atunci se va întâmpla ceva”, subliniază astrologul.

Dragostea este afectată de conjuncție?

„Prietenia, empatia, zona asta. Noi vom căuta să ne integrăm în grup, așa vom evolua, grup cu care vor empatiza spiritual, religios, politic chiar. Dar Vărstăroul cu iubirea față de semeni. S-a schimbat și sensul vieții. De pe 5 mai a intrat în Săgetător-Gemeni. Din nou, sensul vieții e în zodia Gemeni, una rațională, care e curioasă. Dar când am fost trimiși în casă, sensul vieții era în Rac, iar Racul este casa, familia, locuința.

Vorbim despre o evoluție în online și în tehnologie, joburile care au mers de acasă până acum acolo vor rămâne, școala, mare parte din ea, va trece în online. Nu acum, nu într-un an… Nu ne vom mai întoarce niciodată la normalitatea dinainte. La un moment dat nici nu o să ne mai dorim (n.r. să ne întoarcem la viața de dinainte de pandemie).

Conjuncția este egată de Sănătate deoarece Jupiter este într-un fel Medicina. Însă părerea mea este că acea variantă (n.r. de vaccin anticoronavirus), care într-adevăr va combate pandemia, căci sigur se va îmbunătăți, când va intra Jupiter în Pești. Va intra puțin în vară, va retrograda, se întoarce iar în Vărsător, iar apoi, la final de an, va intra definitiv în Pești. Și cred că atunci… pentru că Peștele este vindecarea.

În momentul în care vom rămâne la fel de individualiști și nu ne va păsa de cel de lângă nu vom… Saturn este planeta lecțiilor totuși. Evoluția acum este colectivă. Toți o vor simți. Unii se vor integra, cotnează zodia, ascendentul, aspecte din harta natală, unii se vor integra foarte ușor, mai ales cei care deja au un altruism al lor. Vor fi și persoane care vor rămâne ancorate în material și vor avea multe obstacole, limitări, nu le va fi bine, ele nu vor evolua”, mai explică astrologul Mădălina Manole la GÂNDUL LIVE.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Cum va arăta nunta lui Pepe cu Yasmine Oddy: "E la alt nivel, e sinucidere...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
2023 a fost cel mai bun an pentru bănci din istoria României