GÂNDUL LIVE. Cazul actorului reținut pentru viol | Andrei Dumitrescu, jurnalist Gândul.ro: Alexander Zudor a urmărit zeci de femei, dar nu avea curajul să le abordeze / Riscă cel puțin 15 ani de închisoare

Publicat: 04/02/2021, 13:03
Actualizat: 04/02/2021, 14:35

Andrei Dumitrescu, jurnalist GÂNDUL.RO, a vorbit, în cadrul emisiunii GÂNDUL LIVE, despre cazul lui Alexander Zudor, cunoscutul actor arestat preventiv pentru viol și tentativă de viol.

Este evident că încerca să își umilească partenerele. Violul venea ca o completare a vieții pe care o ducea după divorț. Ce mi s-a părut foarte curios este că acest băiat avea 47 de ani. El a ieșit la suprafața ca violator abia acum.

A acționat foarte calificat. Și-a închiriat un apartament cu trei camere. Înțeleg că era curat acasă, avea o garderobă destul de vastă. Investea foarte mult în felul în care arăta. Se ducea și la sala de fitness. Dar avea o problemă: era extraordinar de fricos. Daca vorbim de un tipar, victimele erau mereu tinere, mici de statură și foarte firave. Cei care l-au supravegheat au observat că în momentul în care potențiala victimă de zbătea, striga sau încerca să îl lovească, acesta se speria și se îndepărta imediat”, a declarat Andrei Dumitrescu.

„Nu stătea liniștit până când nu găsea o altă femeie”

„Avea relații cu diferite femei pe care le găsea pe diferite site-uri matrimoniale, însă nu prelungea o astfel de relație mai mult de 3-4 zile. Rezolva problema, după aceea căuta altceva. Nu stătea liniștit până când nu găsea o altă femeie. Își punea costumul (bărbatul purta haine închise la culoare, pe care le îmbrăca doar atunci când pleca în căutarea unei victime. Își cumpărase o geacă cu două fețe, pe care, după fiecare atac, o întorcea pe cealaltă parte) și se ducea să caute o potențială victimă. Mai avea un ritual care demonstrează că știa ce face. Nu erau niște impulsuri de moment.

El a urmărit zeci de femei, dar nu avea curajul să le abordeze, se ducea după ele și încerca să le prindă într-o zonă puțin circulată sau deloc.

În acest moment, el riscă cel puțin 15 ani de închisoare. Este posibil să asistăm la multe alte plângeri care să fie depuse pe numele lui”, a mai declarat Andrei Dumitrescu.

Actorul violator, personaj principal într-un spot electoral al PNL! Nimic nu trăda viața dublă a teribilului prădător sexual

Alexander Zudor, unul dintre cei mai cunoscuți actori din spoturile publicitare, a fost arestat preventiv pentru viol și tentativă de viol. Acesta este acuzat că își abuza victimele după ce le punea cuțitul la gât.

Zudor, actor într-un spot PNL

Actorul în vârstă de 47 de ani este cunoscut pentru imaginea sa în mai multe reclame la medicamente, dulciuri, vinuri, telefonie moblilă, firme de curierat, după cum dezvăluie și pagina sa de Facebook consultată de GÂNDUL.RO.

În 2019, acesta a apărut inclusiv într-un spot electoral al liberalilor. Alexandru Zador și-a camuflat foarte bine latura de prădător sexual și a ajuns astfel imaginea PNL într-un spot video pentru alegerile europarlamentare, după ce a fost ales în urma unui casting.

Clipul are două minute și 11 secunde și a fost publicat pe YouTube în mai 2019, cu câteva zile înainte de alegerile europarlamentare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Cristina Cioran victorie în fața lui Alex Drobrescu. Ce a decis instanța
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Substanțele toxice din microplastice pot fi absorbite prin piele, arată un studiu