GÂNDUL LIVE. Cristi Irimia a depus două plângeri penale după îmbrâncelile din sediul BEC Focșani: „Mătișan s-a lăsat în genunchi și a căzut pe spate, simulând… un teatru ieftin”

Publicat: 21/08/2020, 12:37
Actualizat: 21/08/2020, 14:26

Cristi Irimia, membrul PNL care a avut parte de un conflict la sediul Biroului Electoral Circumscripție Focșani a anunțat la Gândul Live că a depus două plângeri penale împotriva viceprimarului PSD Bogdan Mătișan, una pentru privare de libertate și alta pentru lovire și alte violențe.

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Focșani a devenit câmpul de bătaie pentru doi politicieni din partide rivale, acum Cristi Irimia și Bogdan Mătișan își aduc acuzații reciproce.

Într-o intervenție la Gândul Live, Cristi Irimia a susținut că după ce a sesizat mai multe nereguli în listele de semnături electorale, a început să le noteze, ceea ce a stârnit nemulțumirea viceprimarului PSD.

Reprezentantul PNL spune că încăierarea și căzătura de pe holul BEC a fost un „teatru ieftin” din partea lui Bogdan Mătișan, împotriva căruia a depus ieri două plângeri penale „una pentru lipsire de libertate și una pentru lovire și alte violențe”.

În timp ce viceprimarul PSD spune că a fost lovit de Irimia cu ghipsul, membrul PNL acuză că rivalul său a simulat că a fost lovit.

„Am început să studiez listele, am lăsat împuternicirea mea de la PNL acolo și studiind listele am observant foarte multe nereguli. Am început să-mi notez la ce  pagină sunt respectivele nereguli. Atunci când ai o bănuială cu privire la un fals și la o semnătură în fals mi se pare legal să sesizezi”, a explicat Irimia cauza conflictului.

În timp ce viceprimarul PSD a acuzat că a fost lovit puternic cu ghipsul de Irimia, reprezentantul PNL susține că el a încercat doar să părăsească sediul BEC, moment în care a fost tras de cămașă de Mătișan.

Irimia, despre conflictul cu Mătișan: „S-a băgat cu pieptul în mine și apoi m-a tras efectiv”

„Nu ne-am lovit în ușă. Eu am mâna stângă în ghips de două luni, este ruptă, am dublă fractură. Cu mâna dreaptă filmam cu telefonul. L-am rugat să mă lase să părăsesc încăperea sediul BEC. Nu m-a lăsat. Practic m-a privat de libertate și am și făcut plângere în acest sens. În momentul acela am încercat totuși să mă strecor pe lângă el, el s-a băgat cu pieptul în mine și apoi m-a tras efectiv. M-a apucat de cămașă, m-a tras spre el, s-a lăsat în genunchi și a căzut pe spate, simulând.. un teatru ieftin”.

Reprezentantul PNL a explicat și cauza cazaturii lor: „Eu neputând să-mi țin echilibrul, dacă te trage cineva de cămașă, cazi peste el automat. Asta s-a întâmplat”. „Erau 3-4 doamne în biroul electoral și nevăzând concret ce s-a întâmplat au crezut că domnul a pățit ceva. Dar imaginile surprinse chiar de camerele de supraveghere ale Primăriei Focșani scot în evidență că el mă trage și simulează o cădere”, a continuat acesta.

Irimia a declarat că Mătișan s-a supărat și mai tare când i-a spus că o rudă de-a lui cu domiciliul în afara Focșaniului a semnat pe listele candidatului PSD pentru primăria Focșani, „ceea ce este illegal”.

„Se văita ca la teatru. Eu am plecat, am redactat plângerile penale, apoi am ajuns și la poliție cu plângerile penale”, a conchis Cristinel Irimia.

Bogdan Mătișan a refuzat să dea o replică la Gândul Live. Acesta a ținut o conferință d epresă în care a acuzat că a fost agresat verbal și fizic de Irimia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Capcana STB pentru șoferii nesimțiți. Nimeni nu mai scapă
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...