GÂNDUL LIVE. Mihaela Pântea, moderator GÂNDUL FINANCIAR: Vrem ca publicul să înțeleagă cât mai bine lucrurile. Explicațiile vor veni de la cele mai avizate voci din domeniu | VIDEO

GÂNDUL LIVE. Mihaela Pântea, moderator GÂNDUL FINANCIAR: Vrem ca publicul să înțeleagă cât mai bine lucrurile. Explicațiile vor veni de la cele mai avizate voci din domeniu | VIDEO
GÂNDUL LIVE. Mihaela Pântea, moderator GÂNDUL FINANCIAR: Vrem ca publicul să înțeleagă cât mai bine lucrurile. Explicațiile vor veni de la cele mai avizate voci din domeniu | VIDEO
Publicat: 03/12/2020, 15:35
Actualizat: 03/12/2020, 16:04

Mihaela Pântea, realizatorul celui mai nou produs al grupului de presă Gândul, GÂNDUL FINANCIAR, a vorbit joi în cadrul emisiunii GÂNDUL LIVE despre emisiunea pe care o va realiza.

Aceasta a explicat că emisiunea își propune să ajute publicul să înțeleagă ceea ce se întâmplă în domeniul economic și a adăugat că explicațiile vor fi oferite de cele mai avizate persoane din acest domeniu.

„Noul produs media nu înseamnă numai emisiunea în sine, GÂNDUL FINANCIAR, ci înseamnă și content nou creat de o echipă dedicată pe care managementul ne-a alocat-o în mod special și cu care sperăm să atragem cât mai mulți cititori, iar în emisiune să analizăm și ce scriem acolo și să oferim și subiecte de scris.

Ce ne propunem noi aici și prin conținutul scris și prin cel video este să explicăm nu neapărat noi ca jurnaliști, pentru că noi suntem intermediari între sursa informației și publicul care o digeră, ci prin intermediul celor mai avizate voci pe fiecare domeniu. Și astfel publicul să vină spre noi și spre site, spre publicație, pentru a citi și spre emisiune pentru a vedea și a auzi și a înțelege direct de la sursă. Indiferent despre ce domeniu este vorba. Începând cu banii pe care îi avem în buzunar, și atunci vorbim despre bănci, despre asigurări, despre investiții, până la mediul antreprenorial și până la mediul legislativ și din poziția autorităților. Vrem să facem să se înțeleagă cât mai bine lucrurile”, a spus Mihaela Pântea.

Florin Cîțu, primul invitat al emisiunii GÂNDUL FINANCIAR

Primul invitat al emisiunii GÂNDUL FINANCIAR va fi ministrul de Finanțe, Florin Cîțu. Mihaela Pântea a explicat că a pregătit mai multe întrebări pentrru acesta și a adăugat că este și în interesul autorităților ca cetățenii să înțeleagă ce se întâmplă.

„Am pregătit o sumă de întrebări (pentru ministrul Finanțelor, n. red.) la care sunt sigură că va răspunde pentru că este și interesul autorităților ca oamenii să înțeleagă exact despre ce este vorba și să nu fie confuzie. Sau cel puțin așa vreau să cred. În zona economică și a finanțelor, politicienii trebuie să fie cumva mai expliciți”, a spus Mihaela Pântea la GÂNDUL LIVE.

Grupul de presă Gândul anunță lansarea emisiunii Gândul Financiar, realizată și prezentată de Mihaela Pântea, Senior Editor Coordonator al secțiunii Gândul Financiar, jurnalist cu o carieră de peste 20 de ani în presa economică și financiar-bancară, realizată în publicații premium și mari trusturi media din România.

Emisiunea săptămânală va fi difuzată pe platforma Gândul (gandul.ro), pe pagina de Facebook și, de asemenea, pe canalul YouTube al publicației, în fiecare joi, la ora 19.00 și redifuzată vinerea, de la ora 10.00.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă,...
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a...
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Cu EA a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa! Cine este noul manager de la Taverna...
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Cum a sărbătorit Vladimir Putin după ce a câștigat alegerile din Rusia. Liderul de la...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Se poate reține PERMISUL PE NEDREPT. Este obligatoriu ca șoferii din ROMÂNIA să știe acest...
Cutremur la Antena 1. Schimbarea e fără precedent
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
„Este un adult cu propriile planuri”. Cum se înțeleg, de fapt, Teo Trandafir și fiica...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Coreea de Nord ar fi trimis Rusiei 7.000 de containere cu echipamente militare