GÂNDUL LIVE. Oana Roman, după decesul lui Costin Mărculescu: Foarte puțină lume își mai amintește că a avut cea mai mare companie de manechine din Europa de Est/ Costin Mărculescu nu a reușit să aibă o familie

Publicat: 11/06/2020, 13:10
Actualizat: 11/06/2020, 15:39

Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman și a Mioarei Roman, a vorbit la Gândul Live despre problemele de sănătate ale lui Costin Mărculesu și traiectoria profesională a acestuia. Oana Roman a ținut să menționeze că „foarte puțină lume își mai amintește că a avut cea mai mare companie de manechine din Europa de Est”, spunând că „a avut o sclipire de geniu în acel moment”. De asemenea, Oana Roman a declarat că lui Costin Mărculescu nu i-a reușit să-și facă o familie, să se căsătorească.

„Foarte puțină lume își mai amintește că a avut cea mai mare companie de manechine din Europa de Est”, spune Oana Roman la Gândul Live

„Costin Mărculescu vorbea despre faptul că a fost pe culmi, foarte puțină lume își mai amintește că a avut cea mai mare companie de manechine din Europa de Est, făcea niște spectacole gigantice, turnee in toată țară. Costin Mărculescu a fost milionar înainte de alții. Chiar mi-a scris un prieten, că nu se știe cine a fost Costin Mărculescu. L-a plătit pe Toto Cutugno pentru a veni să facă un spectacol. A pierdut tot, pentru că așa cum fac mulți artisiti boemi, nu a știut să managerieze situația financiară”.

Întrebată de faptul că Costin Mărculescu a murit singur, Oana Roman spune că se simte dezamăgită, din cauza faptului că o persoană  din jurul lui Costin Mărculescu a publicat un mesaj prin care acesta cerea ajutor.

„M-a șocat faptul că un prieten de-al lui a publicat un mesaj prin care spunea că moare și apoi nu l-a mai căutat deloc”, a declarat Oana Roman la Gândul Live

„În momentul în care locuiești singur, nu vorbești cu toți prietenii zilnic. Eu aveam momente în care nu vorbeam cu mama, nu vorbeam câte două zile. Ce mă miră este faptul că deși știa că avea probleme cu inima,  nu s-a tratat cum trebuie și nu avea pe nimeni lângă el pentru a merge la control mai des și ce m-a șocat este că un prieten de-al lui a publicat un mesaj prin care spunea că moare și apoi nu l-a mai căutat deloc. Chiar dacă e o exagerare, când un om îți trimite un astfel de mesaj, suni și întrebi ce se întâmplă, iar apoi nu publici mesajul din viață lui intimă. Nu vreau să judec, dar mi se pare oribil să publici mesajele trimise după deces” a declarat Oana Roman la Gândul Live.

Oana Roman a menționat faptul că prietenii lui Costin Mărculescu se vor mobiliza pentru a publica autobiografia acestuia și a-i îndeplini ultima dorință.

„Costin Mărculescu se descurca foarte greu. Așa cum a zis și Mara Bănică, facem un efort să publicăm această carte, iar oamenii să-și aducă aminte că el a făcut în entertainment ce alții nu au reușit”.

Întrebată de similaritatea dintre experiența Oanei Roman după Revoluție, când tatăl acesteia ocupă funcția de premier al României și momentele în care aceasta a rămas singură, după ce tatăl acesteia a rămas fără funcția politică, Oana Roman spune că pot exista anumite similarități, însă aceasta nu a suferit niciodată din cauza pierderii unei averi, ci poate a faptului că a pierdut prieteni, ba mai mult „a reușit să aibă o familie frumoasă, ceea ce este cel mai important”.

„Eu am reușit să am o familie foarte frumoasă, ceea ce lui Costin nu i-a ieșit”, a spus Oana Roman

„În ceea ce privește similaritatea experienței mele cu a lui Costin, poate există o anumită similaritate, doar că eu nu am pierdut niciodată nicio avere, ci am pierdut niște prieteni. Eu am reușit să merg mai departe și să strâng în jurul meu câțiva oameni în care să cred. Eu am reușit să am o familie foarte frumoasă, ceea ce lui Costin nu i-a ieșit. Aici, similaritățile numai există. În general, oamenii care sunt pe culmi și apoi pierd, pierd pe toate planurile, alții mai puternici reușesc să meargă mai departe, faptul că nu a știut nimeni de el câteva zile, nu este ceva ieșit din comun. Nici voi nu vorbiți cu prietenii apropiați în fiecare zi”.

Oana Roman a comentat despre ambițiile lui Costin Mărculescu în cariera sa, spunând că a reușit să inventeze școală de modelling și „a reușit să facă ceva în viață lui, ceea ce este cel mai important”.

„A reușit să inventeze școala de modelling. Din punctul acesta de vedere, a avut o sclipire de geniu”, spune Oana Roman

„A reușit să inventeze școala de modelling. Din punctul acesta de vedere, a avut o sclipire de geniu în acel moment. Conceptul pe care l-a creat a fost ideea lui. A reușit să facă ceva în viață lui, ceea este cel mai important”.

Despre divorțul cu fosta soție, Oana Roman spune că nu știe detalii și își dorește să rămână cu aminirea relației bune pe care a avut-o cu Costin Mărculescu.

„Nu am detalii despre divorțul lui. Eu am ținut foarte mult la el și îmi plăcea că se simțea bine. Este un om  cu care am avut o relație foarte ok și cu asta vreau să rămân”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Tichete cadou de 8 martie 2024. Se dau 300 de lei de Ziua Femeii!
FOTO. Cum arată tânăra acuzată că s-a culcat cu jumătate din vestiarul echipei de fotbal...
O tânără și-a anunțat moartea pe LinkedIn
Are 57 de ani, dar arată fabulos! GALERIE FOTO WOW
Oraşul din România cu şomaj zero. Se caută "urgent" cel puţin 1.000 de muncitori
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Cum arată casele vedetelor din România. Vlăduţa Lupău, Cătălin Măruţă sau Andreea Marin au investit...
Noua Dacia Duster 2024 „INVADEAZĂ” România! Mai multe exemplare, văzute în trafic cu numere de...
Filmul tragediei din Centrul Vechi! De ce a fost bătută fără mila tânăra de 25...
De ce ar fi murit, de fapt, Mile Povan! Regretatul artist a ajuns la Urgențe...
Cum a transformat un guvernator un oraş "interzis" într-un paradis turistic în doar 26 de...
Continuă calvarul pentru fosta asistentă a lui Capatos! Au intrat peste ea în casă 😲
Astronomii din România au surprins UN OBIECT straniu printre stele
Elena Udrea e în lacrimi! Decizia venită chiar acum
Catinca Roman își apără fiica. Calina, criticată după ce a lipsit de la înmormântarea bunicii
Care este cauza morții lui Mile Povan, de fapt. Ce spune rezultatul autopsiei
BANCUL ZILEI. Bulă: Bubulino, hai să facem dragoste că mai am de trăit doar 24...
Cuvintele relaxante auzite în timpul somnului ne calmează inima