GÂNDUL LIVE. Problema pensiilor speciale, dezbătută de PNL și PSD! Florin Roman, deputat: Votez cu 10 mâini proiectul PSD, numai să îl aducă – VIDEO

Redactor:
Gandul

Deputatul PSD Florin Iordache și deputatul PNL Florin Roman au dezbătut în cadrul emisiunii GÂNDUL LIVE problema pensiilor speciale și a proiectelor legislative referitoare la acestea care au fost „judecate” și de către Curtea Constituțională a României, deși la rândul lor magistrații beneficiază de ele. 

„În cazul pensiilor speciale și noi am votat acea lege, dar din păcate Curtea Constituțională a decis…”, a declarat Florin Iordache, la GÂNDUL LIVE.

„Atâta timp cât va exista această Curte Constituțională a României politizată, nimic nu va trece de această Curte”

„Noi am făcut ceea ce trebuie. Am depus un proiect de lege, apoi am depus și amendament de impozitare a tuturor pensiilor speciale în mod progresiv de la 10 până la 95%. Am depus acest amendament, a fost respins de PSD la Senat, este la Comisia de raport, Comisia de Buget-Finanțe, și am solicitat în scris dezbaterea pe acest amendament întrucât termenul de adoptare a raportului este depășit, vom cere și luni acest lucru și vom vedea.

Dar, vă spun un lucru, atâta timp cât va exista această Curte Constituțională a României politizată, nimic nu va trece de această Curte”, a declarat Florin Roman, deputat PNL la GÂNDUL LIVE.

„Votez cu 10 mâini proiectul PSD-ului. Numai să îl aducă”, a mai punctat acesta.

Însă, întrebarea care planează deasupra tuturor proiectelor legislative depuse de partidele politice din România rămâne: Ce intereseze ar avea o Curte de magistrați să impoziteze pensiile speciale de care și ei beneficiază?

Inchide