GÂNDUL LIVE. Robert Negoiță, la capătul răbdării: „Administrația Centrală își bate joc de noi / Am făcut solicitare la DSP de acum trei luni pentru o stație de compost, nu ne-a răspuns nimeni” / România stă foarte prost la capitolul „colectare selectivă”

Redactor:
Alexandru Coman

Primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a declarat, vineri, la GÂNDUL LIVE, că administrația pe care o conduce a trimis solicitare la DSP de acum trei luni pentru ridicarea unei stații de reciclare a gunoiului, însă, până acum nu s-a primit niciun răspuns. „Își bat joc de noi, asta este administrația centrală”, spune Negoiță.

„Primăria Generală a atras până în prezent zero cenți pe partea de salubritate. Nu doar că n-a atras nimic, dar și pe partea de strategie au fost praf, nimic! Mai mult decât atât, la insistențele noastre, am reușit să introducem și sectoarele pe partea de finanțare europeană pe mediu (…)

Stăm foarte prost la atragerea fondurilor pentru că nu suntem capabili să ne organizăm, iar noi, sectoarele, din nefericire, suntem dependenți de Municipalitate”, a declarat la GÂNDUL LIVE Robert Negoiță, primarul sectorului 3 al Capitalei.

Edilul sectorului 3 a mai precizat la emisiunea moderată de Emma Zeicescu că autoritățile din domeniu nu au aprobat până în prezent construcția unei stații pentru compost.

„Referitor la compost, aici este și o problemă de educație, cunoaștem foarte puține lucruri. Discutăm și de nepăsarea instituțiilor publice”

„Referitor la compost, aici este și o problemă de educație, cunoaștem foarte puține lucruri. Discutăm și de nepăsarea instituțiilor publice. Noi am făcut solicitare la Direcția de Sănătate Publică de mai bine de trei luni să ne dea aviz pentru o stație de compost (…)

„Noi avem tomberoane pentru reciclabil și pentru menajer. Și ce facem cu acest biodegradabil, dacă stația nu este aprobată?”

Noi avem tomberoane pentru reciclabil și pentru menajer. Și ce facem cu acest biodegradabil, dacă stația nu este aprobată? Dacă nu transformăm acest gunoi în îngrășământ, nu ne ajută cu nimic (…) Putem face o instalație bună, dar nu o putem ridica, pentru că nu dăm de ei, nu ne răspund, asta este Administrația Centrală, își bat joc de noi.

Am avut o discuție cu primarul general, și pe această temă, a rămas că undeva prin primăvară să face ceva în această privință”, a mai declarat Robert Negoiță la GÂNDUL LIVE.

Un reportaj GÂNDUL LIVE arată cât suntem de în urmă la capitolul „colectare selectivă”

Pe de altă parte, un reportaj realizat de jurnaliștii GÂNDUL LIVE, și difuzat vineri, arată atât incompetența instituțiilor publice, dar și lipsa de informare a cetățenilor.

Reporterii GÂNDUL LIVE au mers în mai multe zone din Capitală, așa cum se poate viziona din clipul postat de noi, și nu au găsit niciun loc în care să fie prezent un tomberon pentru colectarea selectivă a gunoaielor!

 

Tânăra cunoscută a murit misterios! A fost găsită într-o prăpastie după ce a dat un...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
FOTO. Inna, topless în vacanță! Cum s-a pozat cântăreața în apă
Bărbatul de 50 de ani cu care se căsătorește fiica lui VADIM TUDOR! Toată lumea...
El e bărbatul în brațele căruia Anamaria Prodan și-a găsit liniștea: `Un vulcan care erupea...
Legea a fost admisă. Cine sunt românii care pot ieşi mai devreme cu 15 ani...
Medicii veterinari atrag atenţia. Ivermectina nu se foloseşte pentru tratarea coronavirusului, ci „pentru afecţiuni interne...
BANCUL ZILEI – Filme XXX cu nevasta
Cercetătorii lucrează pentru a preveni o nouă pandemie. A fost descoperit coronavirusul de 10 ori...
ULTIMA ORĂ. Doliu uriaș în showbiz-ul din România. Vedeta a fost găsită moartă
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
Unul dintre cele mai bine păzite SECRETE înainte de 1989: data reală a naşterii lui...
Despre Mălina Olinescu se știa că s-a sinucis, dar acum s-a aflat adevărul! Mărturie BOMBĂ,...
Vedeta din România care nu poartă mască pe stradă. Imaginile astea sunt dovada clară (exclusiv)
Ce s-a întâmplat cu Brandi Passante după „Războiul Depozitelor”
NOI RESTRICŢII la graniţa României: Anunţ BOMBĂ de ultimă oră
Mădălina Ghenea, apariție senzuală într-o rochie mulată. Fanii au reacționat: Sophia Loren are o urmașă
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Catastrofă la graniţa cu România: Oraşe întregi părăsite, obloanele trase, lacăte la uşi. Ţara vecină...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide