GÂNDUL LIVE. Șofer de 20 de ani, rănit grav în urma unui accident produs în Botoșani. Mașina în care se afla s-a rupt în două

Publicat: 11/01/2021, 14:40
Actualizat: 11/01/2021, 14:40

Un șofer de 20 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat cu mașina într-un copac situat pe marginea tronsonului și s-a răsturnat de mai multe ori. 

Un accident rutier grav s-a produs în cursul zilei de ieri pe drumul ce leagă localitatea Huțani de orașul Bucecea, din județul Botoșani.

Mașina în care se afla tânărul a lovit un copac, apoi s-a răsturnat și șoferul a fost aruncat în cele din urmă într-un șanț.

Impactul a fost atât de puternic, încât mașina a fost ruptă în două.

Se pare că acul vitezometrului se oprise la 180 de km/h.

Doi morţi şi un rănit în urma unui accident rutier produs în Argeș

Două persoane și-au pierdut viața și alta a fost grav rănită în urma unei coliziuni între un TIR şi două maşini. Accidentul a avut loc pe şoseaua care leagă oraşele Piteşti şi Râmnicu Vâlcea. Traficul în zonă a fost blocat.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în afara localităţii Drăganu, în judeţul Argeş. Două persoane au murit, iar alta a fost rănită în urma unei coliziuni între un TIR şi două maşini.

Grav accident rutier pe autostrada A1. Trei persoane au murit și alta este grav rănită

Accident cumplit pe autostrada A1: trei persoane au murit, iar alta este grav rănită după ce un autoturism s-a ciocnit cu un utilaj de deszăpezire.

Potrivit Poliţiei din Sibiu, accidentul s-a produs pe A1, în Sălişte, pe sensul Deva – Sibiu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase