GÂNDUL LIVE.. Un tânăr amenință cu tatăl polițist: „Știi cine sunt eu? Îți sparg telefonul!”

Publicat: 25/01/2021, 15:37

Probabil vă amintiți de tânăra din Constanța care a făcut scandal și țipa că mama ei este procuror. Nu este un caz singular. Povestea se regăsește, aproape la indigo, în celalalt colț al țării, la Arad. Un tânăr amenință că tatăl lui este polițist, după ce un scandal a pornit într-o parcare, iar o șoferiță l-a filmat. Acela este momentul în care tânărul izbucnește într-un șir de jigniri.

„Știi cine sunt eu? Îți sparg telefonul!”

Tânărul o amenință pe femeie și îi spune că o va agresa fizic dacă nu închide filmarea.

„-$%*Îți sparg telefonul!

Până când filmezi, mă?

-Vino încoace!

-Ești proastă la cap? Știi cine sunt eu? Ba, dar nu mai filma!

Că îți #### o geantă!

Da cheamă poliția că vine tacă-meu **** să îți zică cât de tâmpită ești!”

O tânără a fost suprinsă într-un clip video, în data de 11 septembrie în Constanța, în plină stradă. Cazul este asemănător celui prezentat astăzi în emisiunea Gândul Live.

“Mama mea e procuror, o să muriți!”

Aceasta ar fi bătut patru polițiști, trei agenți de securitate și încă două persoane. Lucrurile au degenerat după ce tânăra i-ar fi dat în cap cu un pahar unei a doua persoane. Agenții de pază ai restaurantului au fost chemați, dar și aceștia au avut parte de același tratament.  Fiind depășiți de situație au fost chemați polițștii locali, care cu greu au reușit să o imobilizeze și să o ducă la Poliție. Nici polițiștii locali nu au scăpat de furia femeii, fiind și aceștia loviți. In timp ce aceștia încercau să o imobilizeze, tânăra a început să urle că mama ei este procuror și că toți vor avea de suferit.

Tânăra în vârstă de 22 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, la vremea respectivă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase