Recomandare de carte. „Creatoarea de vise”, cel mai recent roman al Simonei Tănăsescu

Recomandare de carte. „Creatoarea de vise”, cel mai recent roman al Simonei Tănăsescu
Publicat: 14/05/2021, 14:00

Ne-am obișnuit cu cărțile de dragoste care, odată cu venirea verii, se arată a fi una dintre alegerile de lectură preferate. Autoarea Simona Tănăsescu își încântă cititorii cu o nouă carte care, asemeni celei lansate anul trecut, „Karma-i o zdreanță!”, și care a fost numită „cartea incendiară a verii”, propune aceleași trăiri intense. „Creatoarea de vise” a apărut la editura Velvet Story, fiind o poveste scrisă în același stil electrizant și pasional cu care autoarea și-a obișnuit cititorii, fiind un volum care a stârnit reacții de la prima veste.

„Creatoarea de vise” vine ca o completare la ceea ce se anunță seria „Karma-i o zdreanță!”, aducând în prim plan personaje noi și o poveste intensă, dar păstrând aceeași carte de neprevăzut pe care o joacă destinul și nota de fatidic pe care o dă karma. Simona Tănăsescu scrie o poveste de dragoste erotică, în care acțiunea se întrepătrunde cu scene de suspans, acte de corupție și motivații suspecte, care construiesc consecințe dramatice. Intriga în scrierea autoarei își păstrează, ca de fiecare dată, elemente de surpriză, cititorul împărțindu-și atenția între scenele emoționante și febrile și cele de încordare.

„„Creatoarea de vise” este o poveste de dragoste pe care sper, atunci când o veți citi, să o trăiți la maximum, fără prejudecăți, fără inhibiții și fără limite impuse. „Creatoarea de vise” nu este doar o simplă poveste de dragoste, sexy și cu scene descriptive, ci un amalgam de sentimente, care odată născute se pot dezlănțui în fiecare dintre voi cu o forță extraordinară. Această putere fantastică a eroticului existent, dar de cele mai multe ori ascuns în fiecare dintre noi, vă va șopti despre extraordinarul emoțiilor, în fiecare capitol”, notează autoarea în deschiderea cărții.

Eva-Luna și Brian sunt protagoniștii unor întâmplări tensionate, provocate atât de sentimentele care îi încearcă încă de la prima întâlnire, cât și de planurile care li se pregătesc din umbră de personaje cu intenții ascunse. Ea, antreprenor de succes, fondatoarea unei agenții de turism cunoscută ca îndeplinind orice vis, el, procuror și fiul unui cunoscut magnat din industria farmaceutică, se găsesc puși față în față de soartă sau poate de o simplă întâmplare, însă chimia dintre ei nu poate fi ignorată. Relația celor doi izbucnește mai puternic decât s-ar fi așteptat oricine, dar pot ține ei piept machinațiunilor care îi așteaptă?

Un tată corupt, un primar nesăbuit și prins în patima jocurilor de noroc, căsătorii aranjate și mize periculoase – toate conduc la un joc al karmei la al cărui final te vezi cu respirația întretăiată. Incitat de senzualitatea scenelor compuse, revoltat de comportamentul unor personaje, tensionat la regăsirea unor momente emoționante, amuzat de tachinările protagoniștilor, cititorului i se pune în față o aventură de neuitat. Pe fundalul unei colecții de melodii, povestea iubește și suspină, înfioară și trezește speranță, aducând un val de senzații.

„Creatoarea de vise” te fură în peisaj, este o carte pe care o parcurgi dintr-o suflare pentru că te vezi prins în plasa emoțiilor. Simona Tănăsescu are un as în mânecă pentru erotic, însă modul în care alege punctele culminante, de cotitură, și cum le îmbină cu elementele de romance, este unul fascinant.

Dacă doriți să discutăm despre cărți sau activitatea voastră din domeniul literar, dacă aveți o carte pe care vreți să o prezentăm, acestea fiind publicate în rubrica Gânduri printre cărți, nu ezitați să ne trimiteți un mesaj pe adresa de e-mail – [email protected] , care să conțină numele și un număr de telefon, precizând în subiect – în atenția Simonei Tănăsescu și Alinei Dinu.

Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire frapantă despre vaccin
EXCLUSIV. A aflat cine e amanta lui Reghe! Prodanca a făcut mare scandal. Poliția a...
FOTO. Mihaela Rădulescu, apariție interzisă! O rochie transparentă, prin care s-a văzut prea mult
Alimentul care scade temperatura corporală. 10 mâncăruri pentru caniculă
Doi copii au murit! Cel mai cunoscut medic din Romania avertizeaza populatia! Aceste pastile UCID...
Motivul pentru care Ilie Năstase o sfătuiește pe Simona Halep să nu rateze Wimbledonul |...
Lanțul de magazine care vrea să FALIMENTEZE Lidl! Are prețuri mult mici decât gigantul din...
Există „patru Românii". Diferenţe uriaşe între venituri în judeţele ţării. Cum arată clasamentul
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
Județul cu cea mai mare pensie din țară. Locuitorii de aici încasează chiar și 2.100...
EXCLUSIV. A aflat cine e amanta lui Reghe! Prodanca a făcut mare scandal. Poliția a...
Ce declanşează la FEMEI dorinţa de a FACE sex? Răspunsul cercetătorilor este neaşteptat
Alimentul oltenesc după care nemții sunt înnebuniți. Producția ia imediat drumul Germaniei, românii nu apucă...
Se schimbă buletinul, din nou: datele importante care dispar de pe cartea de identitate și...
Fiica lui Michael Jackson, dezvăluire șocantă despre un incident petrecut alături de tatăl ei
Veste ȘOC în lumea muzicii românești: A murit la doar 25 de ani. Medicii nu...
Denise Rifai A ȘOCAT pe toată lumea! Ce a putut să o întrebe pe Gabriela...
Varianta Delta a coronavirusului explodează în Europa. A doua doză de vaccin este crucială
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Cine este prima femeie din clubul miliardarilor din ţara noastră. Ea a construit de la...