El e bărbatul din viața lui Leonard Miron! Cui îi spune „TE IUBESC” fostul prezentator TV, plecat DEFINITIV din România „din cauza răutății oamenilor”

El e bărbatul din viața lui Leonard Miron! Cui îi spune TE IUBESC fostul prezentator TV, plecat DEFINITIV din România din cauza răutății oamenilor
Publicat: 30/05/2013, 12:13
Actualizat: 30/05/2013, 12:13

Fostul prezentator TV Leonard Miron a acordat un interviu emisiunii „Happy hour”, primul după ce a decis să plece definitiv din țară și să se stabilească în Anglia alături de iubitul său, Miguel.

EUROVISION 2013. Cezar Ouatu se luptă în SEMIFINALA 2 cu 16 concurenți

EUROVISION 2013. Tot ce trebuie să știi despre competiția EUROVISION 2013. Topurile favoriților și ce șanse ne dau casele de pariuri

Leonard Miron a vorbit deschis despre sexualitatea sa, recunoscând fără niciun fel de problemă că este homosexual și are o relație de lungă durată cu un spaniol pe nume Miguel. Miron, care a lucrat ca însoțitor de bord și ulterior într-o bancă, a declarat că îi va fi dor de prietenii din România, dar nu și de răutatea și invidia de la noi din țară.

Când a fost pus să spună „te iubesc” unei persoane apropiate, Leonard Miron a ales-o pe mama sa. „Să-i spui te iubesc mamei e prea puțin”, a declarat fostul prezentator TV, cu ochii în lacrimi.

O altă întrebare delicată la care Leonard Miron a găsit puterea să răspundă a fost legată de cel mai mare regret al său: că nu are încă un copil. „E trist să ajungi la 70-80 de ani și să nu lași nimic în urmă”, a adăugat Leonard Miron.

În februarie, prezentatorul a decis să-și dea demisia din TVR, sugerând că este „vânat” de conducere. „De ce plec? Pentru că m-am săturat să mă justific de ceea ce fac în pat în fața unei adunături de falși jurați cu pașapoarte europene, dar mentalitate de gulag. Ei da, și ce dacă iubesc cu aceeași pasiune de mai bine de zece ani același bărbat? Nu pot schimba modelul unei vedete din TVR care-și schimbă soții la fel de des ca și simpatiile politice, nu e genul meu… și nici treaba mea. Fiecare cu ce-i al lui… eu sunt fericit cu ce am. Cred că ar fi cazul să nu uite că ‘poponarul’ vorbește vreo patru limbi străine, că ‘homalăul’ are un masterat, un doctorat și vreo trei diplome prin buzunare, că ‘pidosnicul’ chiar știe să lucreze într-o echipă de televiziune și să facă performanță. Inexplicabil, precum piramidele sau unele cazuri sociale de la evaluare, este faptul că ‘bulangiul’ este bun să fie chemat când nu vrem să cheltuim bani din deviz sau când nimeni nu vrea să încerce marea cu degetul sau când am uitat că trebuie să facă cineva și emisiunea cu pricina. Scuze pentru invectivele folosite, erau doar citate din managerii în viață și în funcție „, a scris atunci Leonard Miron pe blogul său.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase