INTERVIURILE GÂNDUL. Horia Brenciu, invitatul Cristinei Stănciulescu: „Cel mai frumos mod de a te întâlni cu un om la „Vocea României” este prin vocea lui” (EXCLUSIVITATE)

Redactor:
Gandul

Horia Brenciu este primul invitat la INTERVIURILE GÂNDUL realizate de Cristina Stănciulescu. În a doua parte a interviului exclusiv (publicat în premieră pe canalul Youtube al GÂNDUL), artistul vorbește despre experiența sa de jurat la „Vocea României” și dorința sa din ultimii ani de a cunoaște oameni talentați.

INTERVIURILE GÂNDUL. Horia Brenciu, invitatul Cristinei Stănciulescu la „Gânduri Bune” – Prima parte

Cristina Stănciulescu: Vreau să te întreb acum, la distanță, cum ai perceput această ediție ultima, de „Vocea României”,  în care ai fost tu? Ce ai spune despre ea acum, la luni de zile de când s-a terminat?

Horia Brenciu: M-am schimbat. Dacă eu m-aș fi întâlnit cu Tudor Chirilă cu 10 ani în urmă, cred eu că aș fi fost mai dur. Aș fi intrat în polemici mai acerb. Aș fi fost probabil frustrat, enervat, aș fi vrut neapărat să dau o replică dură și să mă enervez și să fiu acid.

Ei bine, nu am fost de data asta, pentru că dorința mea în ultimii ani este să descopăr oameni, iar cel mai frumos mod de a te întâlni cu un om la Vocea României este prin vocea lui. Te întorci la el. Iar eu când mă întorc la niște oameni, concurenții noștri, consider că e un pact, nu virtual, real, datorită sonorității vocii lui și vreau să dureze cât mai mult.

Rămâneti pe GÂNDUL.RO pentru următoarea parte a interviului cu Horia Brenciu, realizat de Cristina Stănciulescu!

Urmăriți interviul integral pe canalul nostru de Youtube!

Inchide