INTERVIURILE GÂNDUL. Irina Rimes, invitata Cristinei Stănciulescu: „Eu nu mă panichez ușor. Dar asta nu înseamnă că nu sunt responsabilă” / Cea mai grea întrebare pe care a primit-o celebra artistă (EXCLUSIVITATE)

Publicat: 19/06/2020, 06:32
Actualizat: 23/06/2020, 08:52

Irina Rimes este invitata Cristinei Stănciulescu la INTERVIURILE GÂNDUL. În prima parte a interviului exclusiv (publicat în premieră pe canalul YouTube al GÂNDUL), cântăreața vorbește despre perioada în care ne aflăm, marcată de epidemia de coronavirus și se declară o fire foarte calmă, dar responsabilă.

Cristina Stănciulescu: Invitata mea la GÂNDURI BUNE este artista Irina Rimes. Tânăra artistă Irina Rimes, din Republica Moldova, o știm cu toții de la Vocea României, o prezență foarte interesantă, copilăroasă, dar în același timp nu prea, un timbru cald și o carieră care se construiește în momentul în care vorbim, adică în prezent.

„Mami, trimite cumva niște plăcinte”

Cristina Stănciulescu: Ești stresată în perioada asta?

Irina Rimes: Da și nu. Eu de obicei nu mă panichez ușor. Probabil o să mă panichez când o să vină sfârșitul lumii, Apocalipsa. I-am spus mamei: „Mami, vreau plăcinte”. Mami mi-a zis că nu poate să vină, că s-au închis granițele. „Mami, trimite cumva niște plăcinte”. A zis că nu poate. I-am zis „bine, atunci ne vedem după Apocalipsă”. Eu glumesc cu ea, vă dați seama. Nu mă sperie lucrurile astea chiar așa ușor. Dar asta nu înseamnă că nu sunt un cetățean responsabil și nu respect regulile, pe care ni le impunem în perioada asta sau ne sunt impuse.

Eu cred că trebuie să fim cu toții calmi, să stăm acasă, să vedem partea bună a paharului, că stăm cu familia, că ne putem ocupa de studii sau de orice altceva, să ne spălăm pe mâini, să mâncăm sănătos, să așteptăm să treacă perioada asta.

Cea mai grea întrebare pentru Irina Rimes

Cristina Stănciulescu: Tu ești foarte calmă, pari un om foarte calm…

Irina Rimes: Am niște ticuri nervoase din cauză că sunt foarte calmă. Sunt calmă pentru că în viața asta orice ți se întâmplă trebuie să rezolvi cu calmitate. Toate lucrurile se rezolvă la un moment dat, poți să te agiți, dar degeaba, pentru că la un moment dat totul se va rezolva, cel mai bine e să treci peste pornirile agresive, să vezi că totul va trece, să fii calm așa ca mine.

Cristina Stănciulescu: Ești un om tânăr. Oamenii tineri nu se cunosc de obicei foarte bine, fiindcă sunt la început de drum. Tu te cunoști, te placi, știi cine ești?

Irina Rimes: E cea mai grea întrebare pe care am primit-o vreodată. Nu știu, parcă cred că mă știu, dar de fapt nu mă știu, parcă aș face așa într-o situație, dar ajung în situația aceea și fac altfel…Nu cred că mă cunosc. Cred că există oameni care mă cunosc mai bine.

„Poate că sunt autentică și atunci când port o mască”

Cristina Stănciulescu: Te ascunzi sub o mască, când ești în public?

Irina Rimes: Da, desigur, toată lumea face asta și eu nu sunt o excepție. Fiecare dintre noi are anumite comportamente, care ascund niște frustrări sau niște lucruri adânc înrădăcinate în subconștientul nostru. Eu nu sunt o excepție, nu știu să spun care este această mască, când o port, sub ce formă, dar cu siguranță ea există.

Cristina Stănciulescu: Nu am auzit pe nimeni să te acuze că nu ești autentică.

Irina Rimes: Nu știu, poate sunt autentică și atunci când port masca. Chiar nu știu. Poate îmi stă bine rolul, atunci când mă ascund după această mască.

Urmăriți interviul integral pe canalul nostru de Youtube!

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase