Campanii publicitare spectaculoase pe telefon, outdoor, tv și online, la ICEEfest. De azi există un bilet la preț special, doar pentru agențiile de creație

Campanii publicitare spectaculoase pe telefon, outdoor, tv și online, la ICEEfest. De azi există un bilet la preț special, doar pentru agențiile de creație
Publicat: 01/06/2015, 10:17

Candyspace s-a remarcat prin crearea mai multor campanii originale, printre care cea pentru lansarea Audi 3 Sportback sau Land Rover pe piața franceză ori cea pentru lansarea filmului „Hot Tube Time Machine 2” în SUA.

Pentru Audi și Land Rover, britanicii de la Candyspace au „acaparat” toate ecranele dintr-un mall francez, în timp ce pentru lansarea „Hot Tube Time Machine 2” i-au implicat pe toți trecătorii din Times Square (New York) într-un joc interactiv.

De asemenea, Candyspace s-a remarcat ajutând brandurile să se facă și auzite, nu numai văzute, pe ecranele digitale uriașe outdoor. „Marea problemă a ecranelor digitale out-of-home este că sunt tăcute. Până acum!”, se arată în descrierea clipului de mai jos.

La ICEEfest 2015, din partea Candyspace vor fi prezenți Jonathan Kelly, Creative Director, și Nick Shadbolt, Business Director, care vor vorbi în cadrul sesiunii „Trends in Technology & Innovative Marketing” (vineri, 12 iunie).

Tema lor de discuție va fi: „Cutting through the digital haze: how to maximize each screen’s potential?” (Prin ceața digitală: cum să maximizezi potențialul fiecărui ecran).

Kelly și Shadbolt nu sunt singurii creativi care vin la ICEEfest 2015. Unul dintre ceilalți speakeri de top esteGeoffrey Hantson, autorul campanieiTNTnominalizate deYouTubesăptămâinile trecute în topulcelor mai importante campanii video din ultimii 10 ani.

De asemenea, AnthonyBakerde la agenția de advertisingR/GA,DanMachenșiFelixMorgande la agenția de marketingHeyHumandar șiYonathan Dominitz, fondatorul Mindscapes, o companie de training în domeniul creativității și inovației, vor veni și ei la ICEEfest 2015.

Mai multe detalii si exemple de campanii create de speakeri ICEEfest, AICI.

IMPORTANT: Agentiile de creatie beneficiaza, incepand de azi, de un bilet special, Creativity Pass, cu doar 100 euro, care le permite accesul doar la sesiunile de interes pentru departamentele de creatie: „The Spectacular World of Creativity” si „Extreme Innovation: How the Rules are Changing” (11 iunie, Innovation Stage, de la 11:30 la 15:45), „How to create effective digital storytelling campaigns” (11 iunie, Experts Stage, de la 15:30) si „Trends in Technology & Innovative Marketing” (12 iunie, Innovation Stage. 13:30 – 16:00). Numarul biletelor speciale – care permit si accesul la serile de entertainment din cadrul The Viral Nights of ICEEfest – este limitat. Comenzi doar prin e-mail: [email protected]

Bilete pentru intreg festivalul si agenda completa se gasesc pe site-ul oficial,www.ICEEfest.com. Un numar limitat de biletele, valabile doar pentruThe Viral Nights of ICEEfest, se pot cumpara si de pesite-ul IaBilet.ro

ICEEfest-Interactive Central and Eastern Europe Festival- e organizat deThinkDigital si e prezentat de Orange. In asociere cu XAXIS – a Group M Company. Driven byToyota Hybrid.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
Ramona Olaru, fără chiloți în public. Dialog bizar cu Alina Pușcaș
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Ce se întâmplă în Rusia după masacrul de la sala de concerte din Moscova. Bilanțul...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
A fost găsită prima așezare Homo sapiens de după părăsirea Africii